Menfaat değil hizmet için!

İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanlığı'na atanan Ayla Demir gazetecilerin sorularını yanıtladı. Demir, İYİ Parti'nin ülkeye hizmet şiarını benimsediğini ve kişisel menfaat umanlara parti içinde yer olmadığını söyledi.

Meral Akşener'in liderliğinde kurulan İYİ Parti ilçe teşkilatlarında yapılanma çalışmalarına hız verdi. Avcılar'da da yavaş yavaş şekillenmeye başlayan partinin ilçe yönetimi belli olmaya başladı. Avcılar İlçe Başkanlığı'na atanan Eczacı Ayla Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, İYİ Parti'nin halkın umutlarına karşılık verecek en güçlü seçenek olduğunu söyledi.

Vatansever herkese kapı açık
İYİ Parti'nin ülkesini seven herkese kapılarını açık tuttuğunu anlatan Demir, parti içerisinde menfaat için hiç kimsenin bulunamayacağını ve herkesin ülkeye hizmet şiarıyla İYİ Parti çatısı altında toplandığını söyledi. Demir, “Atatürk İlkeleri'ne bağlı cumhuriyetçi, vatansever, milliyetçi tüm arkadaşlarımıza kapımız açık. Siyasette insanlar birbirlerini basamak yapıp bir yerlere gelmeye çalışıyorlar. Partimiz bu gibi çirkinliklere ve yozlaşmaya asla izin vermeyecektir. Milletimiz partimize büyük teveccüh göstermiştir. Halkımızın bu umutlarını boşa çıkarmayacağız” dedi.

İnci Demirel de destekliyor
Avcılar'da MHP'nin 2014 yerel seçimlerindeki belediye başkan adayı olan İnci Demirel de İYİ Parti saflarına katılan isimler arasında. Demirel, İYİ Parti İlçe Başkanı Ayla Demir'in yanında olduğu mesajını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşırken, İYİ Parti'nin ilçedeki önemli isimlerinden birisi olmaya da aday olarak dikkat çekiyor. Demirel'in daha şimdiden 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti'nin Avcılar Belediye Başkan Adayı olup olmayacağı tartışılmaya başlandı. ANIL BODUÇ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri