Ömrümüz yettikçe gelenek sürecek

Beylikdüzü'nde Muharrem Ayı vesilesiyle aşure ikramında bulunan AREV Vakfı Başkanı Vehbi Orakçı, 2004 yılından bu yana aynı geleneği sürdürdüklerini belirterek, “Ömrümüz yettikçe de bu geleneği yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

Muharrem Ayı münasebetiyle komşularına aşure ikramında bulunan Vehbi Orakçı, 14 yıldır sürdürdüğü bu geleneği uzun süre devam ettirmeye kararlı olduklarını söyledi. 2018 yılında Beylikdüzü'nün 10 mahallesinde 50 bin kişiye ikramda bulunduklarını anlatan Orakçı, “İkramda bulunmak, yardımlaşmak vakıf geleneğimizin temelini oluşturmaktadır. Bir olmaktan ziyade biz olmayı amaçladığımız ilk günden itibaren 14 yıldır vakıf çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve ömrümüz yettiğince sürdüreceğiz” diyerek aşure ikramlarının geleneksel bir şekilde her yıl devam edeceğinin vurgusunu yaptı.

Beylikdüzü'nden Türkiye'ye
Kendisi için en önemli hususun insani vazifelerin yerine getirilmesi olduğunun altını çizen Orakçı, vakıf geleneğinin sürdürülmesi gereken bir anlayış olduğunu belirterek, “İnsanlara yardım eli uzatmanın ve ikramın vicdani ve insani bir vazife olduğunu düşünüyoruz. Bu doğrultuda kurduğumuz Arev Vakfı ile birçok projeye imza atarak, çalışmalarımızı sürdürmeye de devam ediyoruz. Bizim vakfımız her daim yaptığı projelerle birlikte insan odaklı olmuş, Beylikdüzü'nden Türkiye'nin farklı noktalarına kadar iyilik taşımıştır” dedi.

İz bırakan nesiller yetiştireceğiz
Arev Vakfı olarak iyiliğe hizmet etmenin yanı sıra eğitimde de büyük hedefler belirlediklerinin altını çizen Vehbi Orakçı, her zaman iz bırakan nesiller bırakmayı amaçladıklarını anlattı. Orakçı, “Bizim için öncelik çocuklarımızın iyi bir eğitim alması ve iyi bir geleceğe sahip olmasıdır. Arev olarak buna imkan sağlamaya çalışıyrouz. Sadece Beylikdüzü'nde değil Türkiye'nin her yerindeki öğrencilerimize ulaşacak ve sağlam bir geleceğin inşasına hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri