Önce birlik sonra iş

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde hem kaymakamlık hem de Kayyum Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğü sırada Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Arnavutköy’e Kaymakam olarak atanan Ahmet Odabaş, yeni görevine başladı. Odabaş, “Gönül birlikteliği yapmadan, hizmet birlikteliği yapmak imkansız” diye konuştu

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde hem Kaymakamlık hem de Kayyum Belediye Başkanlığı yaptığı sırada Cumhurbaşkanlığı Valiler ve Kaymakamlar kararnamesi ile Arnavutköy Kaymakamlığına atanan Ahmet Odabaş, görevine başladı. Arnavutköy’deki görevine iki gün önce başlayan ve Arnavutköy ile ilgili görüşlerini gazetemize açıklayan Ahmet Odabaş, ilçede yaşayan insanların sorunlarını “Vatandaş’a dokunarak” çözeceklerini söyledi. Önceki Kaymakam Kasım Fikret Dayıoğlu’nun İzmir Ödemiş ilçesine Kaymakam olarak atanmasının ardından görevine hızlı başlayan ve tebrikleri kabul eden Ahmet Odabaş, “Arnavutköy büyük bir ilçe ve çok büyük projelere ev sahipliği yapıyor. Burada yaşayan, Anadolu’nun çeşitli kentlerinden göç etmiş olan insanların sorunlarının çözümü için, insanlarımızın sorunlarını onların dertlerini, dinleyerek ve her bir insanımıza dokunarak çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hep beraber yapacağız
Arnavutköy’ün çiçeği burnunda Kaymakamı Ahmet Odabaş, gazetemize yaptığı açıklamada çarpıcı mesajlar verdi. Odabaş Arnavutköy’deki sorunların çözümü için, burada yaşayan insanların var olan sorunlarının çözüm reçetesini şu sözlerle açıkladı; “Gönül birlikteliği yapmadan hizmet birlikteliği yapmanın imkansız. Yönetmek denen bir kavramın kalmadı. Birlikte yönetişeceğiz. Arnavutköy’deki her sorunun kaynağına inerek, sorunları kaynağında çözeceğiz, vatandaşımızın sorunlarına deva olacağız.”

İstanbul'un parlayan yıldızı
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde hem Kaymakamlık hem Kayyum Belediye Başkanlığı yaptığı sırada Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Arnavutköy Kaymakamlığına atanan Kaymakam Ahmet Odabaş, Arnavutköy’ün İstanbul’un Parlayan yıldızı olduğunu dile getirerek, “Arnavutköy, ülkemizi yakından ilgilendiren çok önemli bir ilçe, Arnavutköy’ün geleceği İstanbul ile birlikte, ülkemizle birlikte çok daha güzel olacak. Arnavutköy’ün mutlaka sorunları vardır. Bu sorunların paydaşları kimse, onlarla beraber yöneterek değil, yönetişerek” o sorunlara o problemlere deva olacağız. İlçemizde birlik hakim olacak. Bütün çalışmalara birlikte yapılacak” açıklamasını yaptı.

Anadolu’nun sıcaklığı var
Arnavutköy’ün fiziki, ekonomik ve yapısal açıdan çok önemli bir ilçe olduğunu kaydeden Kaymakam Odabaş, “Arnavutköy İstanbul’un en  büyük sanayi kuruluşlarına ev sahipliği yapan bir bölge. Özellikle Hadımköy bu manada çok önemli sanayi kuruluşlarına ev sahipliği yapıyor. İlçemizin en önemli özelliklerinden birisi de, İstanbul’un büyüklüğü ve kırsal havası, Anadolu insanının samimiyeti var. Çünkü Arnavutköy’de yaşayan halkın büyük bir kısmı Anadolu’nun çeşitli illerinden, ilçelerinden, köylerinden göç ederek gelmiş. İnsanların yuvası olması sebebi ile Arnavutköy’de yaşayan insanlar da Anadolu insanının sıcaklığını ve samimiyetini, muhabbetini yakalamak mümkün” dedi. Kaymakam Odabaş enerjisini bundan böyle Arnavutköy için, Arnavutköy’de yaşayan insanların sorunlarının çözümünde kullanacağını sözlerine ekledi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri