'Reisimizi Türkiye'nin ilk başkanı yapmak için adayım'

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mimari Restorasyon bölümü mezunu olan ve Silivri’de faaliyet gösteren Çözüm İnşaat ve Gayrimenkul ’un sahibi Talha Çetin’ İstanbul 3.bölgeden AK Parti Milletvekili aday adayı oldu. Babasının ve Ailesinin AK Parti'nin kurucularından olması sebebiyle çocukluktan beri siyasetin içinde yetiştiğini söyleyen Talha Çetin; " Aday olsam da olmasam da her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Reisimizin arkasındayım. Allah'ın izniyle Reisimizi bu sene Türkiye Cumhuriyetimizin i

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Talha Çetin, Gazete Damga Silivri Temsilcimiz Fatma Sarıbıyık'ı ziyaret etti. Siyasette işin mutfağından geldiğini söyleyen genç Milletvekili Aday adayı Talha Çetin, "Türkiye'nin gençleri olarak bu ülkenin geleceğini ellerimizde taşıdığımızı aklımızdan çıkarmadan, durmadan, yorulmadan risk alarak koşacağız" dedi. Çetin, “Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın AK davasında yanında olmak ve Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine taşımak adına, 24 Haziran 2018’de gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde milletvekili adayı oldum” dedi.

"Reisimizin arkasındayız"
Aday olmasında ki en büyük etkenin ise Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı oynan oyunlar olduğunu ifade eden Çetin; " Bu yola çıkma sebeplerimizden bir tanesi de ülkemize karşı oynan bir takım oyunlardır. ne gibi oyunlar? Şu anda sadece Cumhurbaşkanımız var ve diğer tarafta da Cumhurbaşkanımıza karşı bir araya gelmiş, aşağıya indirmek için siyasi partiler dış güçler var. Ama biz Allah'ın izniyle Reisimizi bu sene Türkiye Cumhuriyetimizin ilk başkanı yapacağız. Ve gençler olarak her zaman Cumhurbaşkanımızın arkasındayız" dedi.

Koltuk sevdalısı değiliz, davamızın peşindeyiz, hizmetkarız!
Aday olmadığı takdir de kırılmadan, darılmadan eskisinden daha fazla çalışacağını söyleyen Milletvekili Aday Adayı Talha Çetin;" Ben şunu da belirtmek istiyorum. Şu an biz aday adayıyız. Ancak aday olsam da olmasam da, listede yer alsam da almasam da küsmek darılmak yok. Yani biz aday olmuşuz, olmamışız, illaki bütün herkes ister aday olmayı, Allah herkesin aday daylığını hayırlı uğurlu ettsin. Fakat nasip olurda aday olursak, nasıl aday olduğumuzda çalışmalarımızı yapıyorsak, aday olmadığımızda da çalışmalarımıza aynı hızla devam, aynı şevkle, aynı doğrulukta, aynı kutlu yürüyüşümüzle devam edeceğiz. Kırılmak, darılmak yok. Kırılıp darıldığımız zaman zaten biz dava adamı olmayız, bununda farkındayız. Biz koltuk sevdalısı değiliz, davamızın peşindeyiz ve hizmetkarız" dedi.



Çıraklığını yapmadığın bir işin ustalığını yapamazsın
Biz siyasetin ana kademesinden geldik, çıraklığından yetiştik diyen Çetin; "Siyasette Çıraklığından yetiştiğimiz içinde Allah'ın izniyle aday olduğumda da sıkıntı çekmeyeceğimizi düşünüyorum. Çünkü bir inşaatçı kalkıpta köftecilik yapamaz. Neden yapamaz? Çünkü hani bizim bir atasözümüz var "çıraklığını yapmadığın bir işin ustalığını yapamazsın" diye. Bizde bu sözden yola çıkarak, göreve talip olduk. Bizde çekirdekten siyasetin içinde yetiştiğim için, halkımıza, ilçemize ve ülkemize daha iyi ve güzel hizmetler verilebilmesi adına bu yola çıktım" dedi.

Talha Çetin kimdir?
Aslen Gümüşhaneli olan Talha Çetin 1993 yılında Rize Çayeli’nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Silivri’de tamamladı. 2014 yılında İstanbul Gelişim Üniversitesi Mimari Restorasyon bölümünü kazanarak 2016 yılında mezun oldu. Mezuniyeti sonrası 2012 yılında kurdukları aile şirketi olan Çözüm İnşaat ve Gayrimenkul ’ün başına geçerek işletmeyi devraldı.

Talha Çetin'in siyasi geçmişi
2015-2018 yılları arasında AK Parti Silivri Gençlik Kolları Alibey Mahalle Başkanlığı görevinde bulundu. 2018 yılında AK Parti Silivri Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan Talha Çetin, İlçe Teşkilatının birçok komisyonunda da yer aldı. 2017 yılında Tuzla Gümüşhane Şiran Telme Köyü Derneği Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulundu. 2018 yılında Silivri Selimpaşa Gümüşhane Şiran Telme Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin kurucu üyeliği ve aynı zamanda dernek başkan yardımcılığı görevi üstlendi. HABER/ FATMA SARIBIYIK YILDIRIM

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri