Şimdi uçak yapma vakti

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bayrampaşa’ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Demirkapı Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Burada konuşan Soylu, “Şimdi vakit kendi arabamızı, kendi uçağımızı yapma vaktidir. Vakit güçlü ve özgür Türkiye vaktidir” dedi

İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Süleyman Soylu, Bayrampaşa Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerine katıldı. Bayrampaşa’daki temaslarına ilk olarak Demirkapı Caddesi’nde esnaf ziyareti ile başlayan Soylu, ardından Orta Mahalle Adalet Sokak’ta düzenlenen sokak iftarında, daha sonra da Yıldırım Mahallesi İkizler Sokak muhtarlık binası yanındaki Namazgâh alanında Bayrampaşalılarla buluştu. Vatandaşların büyük ilgi ve sevgi gösterdiği Soylu’ya Bayrampaşa Belediye Başkanı ve ilçe protokolü eşlik etti.

5 bin satıcı tutuklandı
Vatandaşlarla birlikte iftar ve sahur yapan Bakan Soylu, “Şimdi vakit kendi arabamızı, kendi uçağımızı yapma vaktidir. Vakit, güçlü ve özgür Türkiye vaktidir. Vakit, elin oğlundan insansız hava aracı isterken ve bize verilemezken şu anda savunma sanayimizin milli ve yerli oranını yüzde 60'tan yüzde 80'e çıkarma vaktidir. İşlerimizi tamamlamak için onayı aziz milletimizden istiyoruz. Millet ne yaparsa başımızın üzerinde yeri var. İnanıyorum ki ülkemizin, coğrafyamızın yarınları aydınlık olacaktır. Merak etmeyin, bugün dünden daha güzel. Bilin ki yarın bugünden çok daha güzel olacak. Sadece ocak ayından bu yana 5 bin uyuşturucu satıcısını tutukladık. Ama yetmez. İnanın bütün arkadaşlarımız büyük bir mücadele ortaya koyuyor. Terörle ve organize suç çeteleriyle nasıl mücadele ediyorsak uyuşturucuyla da aynı şekilde mücadele ediyoruz” dedi.

Eski Türkiye değiliz
Türkiye'nin düşürüldüğü her zorluktan güzel başlangıçlar yaparak çıkmasını bilen bir ülke olduğunu söyleyen Bakan Soylu, "Tam 300 yıl boyunca gerileme dönemine mahkûm edilen bir Türkiye, değerlerimize gem vurulmaya çalışılan Türkiye, AK Parti’yle güzel bir başlangıç yaptı. Biz eski Türkiye değiliz. Bugün okyanus ötesinden ayar çekilen bir Türkiye de değiliz. Biz kardeşi kardeşe düşüren ve onun üzerinden 'istediğimiz gibi sizi idare ederiz' denilen bir Türkiye de değiliz. Bilmenizi istiyorum ki bu ülkenin Cumhurbaşkanı dünyanın neresine gidiyorsa gitsin ay yıldızın şerefiyle gidiyor. Hangi ülkenin meclisine gitmişsek saatlerce ayakta alkışlanan bir Cumhurbaşkanına sahibiz. Hangi meclise hangi ülkeye gitmişsek dakikalarca ayakta alkışlanıyoruz. Sadece Cumhurbaşkanı değil bu ülkenin asaleti alkışlanıyor. Şimdi Allah’ın izniyle ve aziz milletimizin desteğiyle 24 Haziran’da yeni bir başlangıç yapacağız. Güçlü bir meclisle yeni bir başlangıç yapıyoruz. Milletin ihtiyaçlarını gören, kendi işini yapan, demokrasiye sıkı sıkı bağlı, milletle beraber olan bir parlamentoyla başlangıç yapıyoruz" diye konuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri