Yan bakma tartışması yumruklu kavgaya dönüştü

Esenyurt'ta ki bir döviz bürosunda işlem yapan Fas ve Suriye uyruklu kişi para bozdurdukları esnada 'yan bakma' sebebiyle başlayan tartışma sonrası birbirlerine girdi. Yumruk yumruğa kavga eden iki kişiyi çevredekiler ayırdı. Kavga anı kameralar tarafından görüntülendi.

Dün saat 15:30 sıralarında Esenyurt'a bağlı Merkez Mahallesi'nde bulunan döviz bürosuna gelen iki kişi arasında arbede yaşandı. İddiaya göre Suriyelilerin işlettiği döviz bürosunda, Suriyeli bir vatandaş ile Faslı bir kişi 'yan bakma' meselesinden dolayı başlayan tartışma sonrasında yumruk yumruğa kavga etti. Kavgayı döviz bürosu çalışanları ile çevredeki esnaf ayırdı. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kavga eden iki kişi, birbirlerinden şikâyetçi olmayıp aralarında uzlaşınca polis haklarında işlem yapmadı.

Kamera kayda aldı
İkilinin birbirlerine yumruk yumruğa girdiği kavga anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, para bozduran iki kişinin birbirlerine laf atmaları, yumruklu kavgaya tutuşmaları ve çevredekilerin kavgayı ayırmaları görülüyor. DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri