Şile karakola kavuştu

Şile karakola kavuştu
72 kilometrelik uzun bir sahil bandına sahip ve konum olarak stratejik bir noktada bulunan Şile'nin Sahil Güvenlik Komutanlığı Karakolu göreve başladı. Şile Belediyesi'nin liman bölgesi marina alanında Sahil Güvenlik Komutanlığı’na tahsis ettiği binada hizmet verecek olan karakol 7 gün 24 saat denizimizi koruyarak her türlü arama kurtarma faaliyeti gerçekleştirecek donanıma sahip.

Şile Sahil Güvenlik Komutanlığı Karakoluna tahsis edilen SGK 910 isimli bot ile denize açılıp incelemelerde bulunan Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Garnizon Komutanı Hv. Sv. Albay Hazel Yılmaz, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Albay Tayfun Paşaoğlu ile birlikte kamu kurum amirleri de incelemelerde hazır bulundu.

Sahillerimiz daha güvenli 

İlçe Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya’nın teşekkür ve memnuniyetini dile getirdiği konuşmasının ardından Belediye başkanı İlhan Ocaklı, “Bugün ilçemizde mutlu günlerden birini daha yaşıyoruz. Karadeniz’e açılan kapı olan ve 72 km’lik uzunlukta sahil bandına sahip Şile’de Sahil Güvenlik Komutanlığımızın yapacağı görevlerle farklı bir huzurun içerisindeyiz. Komutanlarımızında ifade ettikleri gibi Şile karadan, havadan, denizden her noktada güven içerisinde ve denizcilik kültürü olan bir ilçe. İlçemiz artık daha huzurlu ve güvenli. Ayrıca özellikle yaz aylarında İlçemiz genelinde sahillerde uzun yıllardır alınan tedbirlerle birlikte bu yıl Sahil Güvenlik personelimizin desteğiyle sahillerimizin güvenilirliğinin daha da önem taşıyacağına inancım tamdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.