Çağdaşkent'e asfalt döküldü

Çağdaşkent'e asfalt döküldü
Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Çanta Sancaktepe Mahallesi Çağdaşkent mevkiindeki caddelere 4 bin 600 ton asfalt dökülerek yol bozukluğu sorunu çözüme kavuştu. Yolları asfaltlanan ve kaldırımları yapılan bölge sakinleri Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a teşekkür etti

Silivri Belediyesi sokak ve caddelerde yol yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Çanta Sancaktepe Mahallesi Kırmızıgül ve Altınçeşme caddelerindeki yol bozukluğu nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşların talepleri yerine getirildi ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın talimatı ile 4 bin 600 ton asfalt serimi yapıldı. Belediye ekiplerince kaldırım genişletme ve yenileme çalışmasının da tamamlanmasının ardından bölge sakinleri, “Yollarımız yapıldı. Çağdaşkent mutlu, biz mutluyuz.” diyerek Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. Site sakini Bünyamin Akbayır, “Çağdaşkent Bilgehan Sitesi Yönetim Kurulu Başkanıyım. 15 yıldır burada oturuyorum. Bizim burada en büyük sıkıntılarımız yol, kaldırım ve aydınlatmaydı. Ben bu sıkıntıları site yöneticisi olarak daha önceki yönetime defalarca ilettim, dile getirdim. Fakat 10 yıl boyunca burada herhangi bir çalışma olmadı. Daha sonra buradaki sıkıntılarımızı seçim döneminde Volkan beye ilettim. Burada yola, aydınlatmaya, kaldırıma ihtiyacımız olduğunu anlattım. Bu bölgede yaklaşık 1800 konut var. 5 bin kişiye yakın insan yaşıyor. Volkan bey sağ olsun geldi yollarımızı, kaldırımlarımızı, ışıklandırmalarımızı yaptı. Bu yollarda çamurdan çıkılmıyordu. Gece karanlıktan yolda yürüyemiyorlardı, araba çarpıyordu. İnsanlar buradan markete giderken çamur içinde kalıyorlardı. Şimdi her taraf yapıldı. Başkanımız seçimden önce buranın sözünü verdi ve seçimden sonra da yaptı. Ben şahsım ve bütün site sakinlerimiz adına Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz beye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çağdaşkent çok mutlu

Bölgede esnaf olduğunu anlatan Bekir Çelikkol da “Ben 8 yıldır burada oturuyorum ve esnaflık yapıyorum. Burada daha önceden büyük sıkıntılarımız vardı. Volkan Başkanımız sayesinde çözüldü. Mesela iki yaya yan yana bu yoldaki kaldırımda yürüyemiyordu, kaldırımlar yapıldı. Akşam olduğunda karanlıktan kimse kimseyi göremiyordu, yayalara araba çarpıyordu, aydınlatmalar yapıldı. Kısacası; yolumuz yapıldı Çağdaşkent mutlu, biz mutluyuz, Volkan Başkan mutlu. Çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.