Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılma'dan emniyette iftar

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılma'dan emniyette iftar
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen iftar yemeğinde, Emniyet Müdürü Cemil Erim ve güvenlik personeli ile birlikte orucunu açtı

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen iftar yemeğinde Emniyet Müdürü Cemil Erim ve güvenlik güçleri ile bir araya geldi. Başkan Yılmaz, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda katılımcı ile düzenlenen iftar yemeğinde bulunan bütün personelin Ramazan ayını kutladı. İftar yemeğinde polislerle sohbet eden Başkan Yılmaz, “Gece gündüz demeden, büyük bir özveriyle ülkemizde huzur ve güven ortamını sağlayan siz değerli güvenlik görevlilerimizle iftarda bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin ve görevlerinizde hepinizin yardımcısı olsun" dedi.

ROMANLARA HIDIRELLEZ SÜRPRİZİ

Silivri Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle coşkulu kutlamaların yapılamadığı Hıdırellez’de Roman vatandaşları unutmadı. Kültürümüzün önemli bir parçası olan Hıdrellez’i en renkli şekilde kutlayan Roman’ları, yaşadıkları mahallelerde ziyaret eden Silivri Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların Hıdırellez’ini ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı. Büyük bir neşeyle karşılanan ekipler, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın tebriklerini de ileterek; vatandaşlara hem alışveriş kartı hediye etti hem de şeker ikramında bulundu. Baharın müjdecisi, bolluğun ve bereketin simgesi olarak kabul edilen bu günde, Silivri Belediyesinin kendilerini yalnız bırakmamasını büyük bir memnuniyetle karşılayan vatandaşlar ekiplere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.