Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Sizi kim destekledi ise...

Başlık biraz ilginç geldi di mi ? Evet yerel seçimlerde sizi kim destekledi ise, öncelik her daim onların diye düşünülür? Hizmette ayrım yapmıyorum" demek söylemle değil eylemle olur... Yerel üreticiyi destekleme noktasında bizim ilçemizde partisine hic bakılmıyor şu an... Örnek ise; 

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner pozitif ayrımcılığını öncelikli olarak " Yerel Üretici" olan vatandaşlarımıza yaptı.

Hatırlayın seçimlerin bitmesinin hemen ardından bir " Yerel Ürünler Pazarı" kurmuştu. İlk kurulduğu günlerde bir çok kişi " Tutmaz" derken bugün o alanda tezgah alabilmek için 40 takla atan var desem yeridir.

Peki bu pazarın haricinde? Tüm mahallelerimizde kapı önlerinde bile tezgah açanlar için Mesut Başkan " Dokunmayın" talimatını bizzat zabıta müdürlüğüne kendisi verdi.

Çünkü yerel üretici demek Çatalca Halkı demek! Çatalcalı ürettiğini gerekirse kapısının önünde bile satabilmeli idi. Ve bu artık tüm mahallelerimizde gördüğümüz bir görüntü. Traktör kasalarında karpuz, kavun ve ürettiği her türlü ürünü satan vatandaşlarımız bu sene ki hasat ve hasılatlarından memnun mu bunu bilmem ama, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'in yaklaşımından gayet memnunlar. Bir çok kişi fide satışlarının yapıldığı caddelerde trafik sıkışıklığından şikayetçi iken bile " Bırakın fide üreticisi iş yapsın, parklanmanın önüne geçelim" diyen bir anlayışla yaklaştı. 

çatalca

Üreten çiftçiye, köylüye destek olan Baskan Üner'e ben bir Çatalcalı olarak teşekkür ediyorum. 

Seneye inşallah seçimlerde " İlçelerde Çatalca Yerel Ürün Standı Açacağız" sözünü de tutarsa, iddia ediyorum, ilçemizde bağ, bahçe üreticisi çok daha fazla artacaktır. 

Yukarıda dediğim gibi, siyasi açıdan sizi desteklemiş yada desteklemenin, hiç buna bakmadan yerel üreticiyi desteklemek demek, gelecek yıllar açısından,  Çatalca ekonomisine şimdide destek vermek, onu geliştirmek demek. 

O sebeple tarımsal noktada projelerin cok daha hızlı bir şekilde hayata geçmesi dileği ile tekrar başkana yerel üretici noktasındaki destekleri için teşekkürler diyorum. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi