Son dakika haberi.. 15 Mart Çarşamba İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak?

Son dakika haberi.. 15 Mart Çarşamba İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 15 Mart hava durumu açıklandı. İstanbul, İzmir ve Ankara'da bugün havanın nasıl olacağı konusunda çok sayıda araştırma yapılıyor. 15 Mart Çarşamba İstanbul, Ankara ve İzmir hava durumu tahminleri haberimizde yer alıyor.

Meteoroloji son dakika hava durumu tahminlerini duyurdu. İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugünün nasıl bir seyir göstereceği öğrenilmek üzere araştırılıyor. İstanbul'da 14 dereceye ulaşması beklenen en yüksek sıcaklık Ankara'da 15, İzmir'de ise 20 olarak tahmin ediliyor.


 

İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? 15 Mart Çarşamba

İstanbul'da bugün parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. 12 km hızla kuzeydoğudan esecek olan rüzgarın yanı sıra yüzde 65 ila 89 arasında değişen nem oranı bulunuyor. En düşük sıcaklık 4, en yüksek ise 14 derece olacak.


 

Ankara'da bugün hava nasıl olacak? 15 Mart Çarşamba

Ankara'da bugün parçalı bulutlu bir hava hakim. Güneybatıdan 10 km hızla esecek rüzgarın yanı sıra yüzde 40-91 arasında değişen nem söz konusu. En düşük sıcaklık 2, en yüksek ise 15 derece olarak bekleniyor.


 

İzmir'de bugün hava nasıl olacak? 15 Mart Çarşamba

İzmir'de bugün sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Ancak sıcaklıklar yüksek. İstanbul ve Ankara'nın aksine en düşük sıcaklık 10 derece olacak. En yüksek ise 20 derece. Güneyden 20 km hızla esecek rüzgarla birlikte yüzde 60-86 arasında değişen nem var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.