Son dakika haberi.. 8 Mart 2023 Antalya 5 günlük hava durumu, bugün hava nasıl olacak?

Son dakika haberi.. 8 Mart 2023 Antalya 5 günlük hava durumu, bugün hava nasıl olacak?
Akdeniz'de turistlerin en uğrak şehirlerinden biri olan Antalya'da sıcaklık merak edilerek araştırılıyor. 8 Mart 2023 Antalya'da bugün hava nasıl olacak? 5 günlük hava durumu sorgulanarak öğrenilmek isteniyor. Detaylar haberimizde yer almatadır.

Türkiye'nin en sıcak şehirlerinden biri olan Antalya'da bugünün hava durumu araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Birçok ülkeden turistin de bu nedenle seçtiği illerden biri olan Antalya'daki özellikle 5 günlük hava durumu konusunda sorgulamalar gerçekleştirilerek fikir edinilmeye çalışılıyor. Peki, 8 Mart 2023 Antalya'da bugün hava nasıl olacak? 5 günlük hava durumu nasıl? Yağmur yağacak mı? Detaylar haberimizde yer almatadır. 



Antalya'da bugün hava nasıl olacak?

Baharın gelmesiyle termometre sıcaklıklarının 11 derece ile 18 derece arasında seyir göstereceği Antalya'da rüzgar  güneybatıdan 14 km hız ile esecek. Nem ise 52-89 arasında.


 

Antalya 5 günlük hava durumu tahmini

Yarın parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağı Antalya'da 11 ila 19 derece arasında sıcaklık tahmini yer alıyor. Cuma ise sağanak yağış başlıyor. Ancak sıcaklık artacak. Cumartesi yerini gökgürültülü sağanak yağışa yerini bırakacak. PAzar ise 14 derecenin en düşük olduğu bir günde sıcaklık en yüksek 19 dereceye çıkacak. Parçalı bulutlu bir hafta sonu Antalyalıları bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.