Son dakika haberi.. 8 Mart 2023 Ankara 5 günlük hava durumu nasıl olacak?

Son dakika haberi.. 8 Mart 2023 Ankara 5 günlük hava durumu nasıl olacak?
Türkiye'nin başkenti Ankara'da hava durumunun nasıl bir seyir göstereceği merak konusu. Meteoroloji verilerine göre 8 Mart 2023 Ankara 5 günlük hava durumu nasıl olacak? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Ankara'da hava nasıl? Ankara'da hava kaç derece? gibi sorular Ankaralıların ve başkente gelmek isteyen vatandaşların gündeminde yer alıyor. Soğukluğu ile herkesi etkileyen şehirde artık baharın gelmesiyle birlikte farklı bir hava bekleniyor. Peki,  8 Mart 2023 Ankara 5 günlük hava durumu nasıl olacak? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


 

Ankara'da bugün hava nasıl olacak?

Ankara'da bugün hava puslu. En düşük 2, en yüksek ise 15 derecenin gözükeceği şehirde rügar 43-79 km hızla güneybatıdan esecek.


 

Ankara'da 5 günlük hava durumu tahmini

Yarın Ankara'da hava parçalı bulutlu olacak. Termometreler en düşük 5, en yüksek ise 15 dereceyi gösterecek. Haftanın son günü cuma ise az bulutlu bir seyir vatandaşları bekliyor. En düşük 6, en yüksek 16 derece sıcaklık var. Hafta sonunun ilk gününde yine parçalı bulut hakimken sıcaklık daha da artacak. En düşük 7, en yüksek ise 18 derece gözükecek. Hafta yağmurlu bitecek. Sağanak yağış başentte etkisini gösterecek. Beklenen en düşük sıcaklık 7, en yüksek ise 6 derecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.