Son dakika haberi.. Ekşi Sözlük ne zaman açılacak? 7-8 Mart Ekşi Sözlük açıldı mı?

Son dakika haberi.. Ekşi Sözlük ne zaman açılacak? 7-8 Mart Ekşi Sözlük açıldı mı?
Bir süredir Türkiye'den girişlere kapalı olan Ekşi Sözlük ile ilgili araştırmalar bugün de devam ediyor. Milyonlarca ziyaretçisi bulunan platforma girmek isteyen kullanıcılar Ekşi Sözlük ne zaman açılacak? 7-8 Mart Ekşi Sözlük açıldı mı? sorularını sorarak yanıt bulmaya çalışıyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Her konuda yazılan içerikleri ile Türkiye gündemine oturan ve milyonlarca ziyaretçiye ulaşan Ekşi Sözlük'e kısa süre önce erişim engeli getirilmişti. En uzun süre oturum sürelerinden birine sahip olan platform, siyasette de tartışma konusu haline gelmişti. İnternet kullanıcıları ise siteye girebilmek adına bir an önce verilen karardan dönülmesini bekleyerek araştırmalarda bulunuyor. Ekşi Sözlük ne zaman açılacak? 7-8 Mart Ekşi Sözlük açıldı mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.
 

7-8 MART 2023 EKŞİ SÖZLÜK AÇILDI MI?  

İnternet kullanıcılarının sıkça uğradığı Ekşi Sözlük'e şu an erişim sağlanamıyor. Sebebi ise Ankara 4. Sulh Ceza Hakimliği'nin Ekşi Sözlük'e getirilen erişim engeli kararını kaldırmasına yapılan itirazı inceleyen 5. Sulh Ceza Hakimliği itirazı onaylayarak Ekşi Sözlük'e erişim engeli getirilmesini kesinleştirdi.
 

EKŞİ SÖZLÜK NE ZAMAN KAPATILDI?

Zaman zaman yazılan entryler (yorumlar) ile gündeme oturan ve başlıkları ile zaman zaman sert eleştirilen Ekşi Sözlük'e 21 Şubat 2023 tarihinde BTK tarafından erişim engeli getirildi. O günden bu yana kapalı olan sitenin açılması için Ekşi Sözlük yönetimi mahkemeye başvurmuş ve engelleme kararının kaldırıldığı açıklanmıştı. Ancak kısa bir süre önce Ekşi Sözlük'e erişim tekrar engellendi.

EKŞİ SÖZLÜK NE ZAMAN AÇILACAK?

Son olarak erişime kapatılma kararı alınan Ekşi Sözlük için verilen iptal kararının ardından yeniden kapatılan web sitesi şu anda kapalı. Henüz ne zaman açılacağı bilinmiyor.

[related-posts id="92980" color="bg-danger"][/related-posts]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.