Son Dakika Haberi.. TOKİ Ankara kuralar çekiliyor hemen canlı izle

Son Dakika Haberi.. TOKİ Ankara kuralar çekiliyor hemen canlı izle
Milyonlarca kişiye ev sahibi olabilmesi için çeşitli imkanlarla konut imkanı sağlayan TOKİ bu kez arsa kurası ile vatandaşların karşısında. Başkent Ankara'da gerçekleştirilecek çekilişlerle birlikte binlerce kişi hayal ettiği arsalara kavuşacak. Yayın bilgileri de merak ediliyor ve buradan izleme imkanınız bulunuyor. TOKİ Ankara kuralar çekiliyor hemen canlı izle haberimizde.

asdasdsa

100 yılın konut projelerine imza atarak on binlerce aileyi ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ'nin yeni porjesi arsa olarak açıklanmıştı. Vatandaşlar başkent Ankara'da gerçekleştirilecek olan kura çekilişi ile birlikte hayalini kurduğu arsaya kavuşmayı arzu ediyor. Bunun için de yayın bilgilerini öğrenerek canlı tanıklık etmeye çalışıyor. Ankara TOKİ arsa kura sonuçları sorgulama ekranı ve isim listesi Youtube canlı yayın sonrası erişime açılacak. İşte, Ankara TOKİ arsa kura çekimi canlı izle ekranı…


TOKİ ARSA TAKSİTLERİ SABİT Mİ, ARTACAK MI?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, projeyle ilgili 15 doğru 15 yanlış bilgi paylaştı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, arsa taksitleri sabit ve faizsiz olacak.


toki-arsa




TOKİ ŞARTLARI NELERDİR?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak veya Türkiye'de ikamet etmek.
  • TOKİ tarafından belirlenen başvuru koşullarını karşılamak.
  • TOKİ tarafından belirlenen gelir düzeyinde olmak.
  • TOKİ tarafından belirlenen yaş sınırlarına uymak (genellikle en az 18 yaşında olmak).
  • Başvuru yapılacak proje için TOKİ tarafından belirlenen diğer şartları yerine getirmek.
  • Ayrıca, TOKİ konutları için başvuruda bulunacak kişilerin bazı belgeleri de hazırlamaları gerekmektedir. Bu belgeler genellikle nüfus cüzdanı, gelir belgesi, ikametgah belgesi, varsa evlilik veya boşanma belgeleri gibi kişisel ve mali bilgileri içerir.

TOKİ konut başvuru şartları ve gerekli belgeler her proje için farklı olabilir. Bu nedenle, başvuru yapmak istediğiniz proje için TOKİ'nin resmi web sitesini ziyaret ederek daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.