Djaniny'de beklenen olmadı! Yeni forvet açıklanacak

Djaniny'de beklenen olmadı! Yeni forvet açıklanacak
Transfer sezonuna bomba gibi giren ve önemli isimleri kadrosuna katan Trabzonspor'da hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Bordo mavililerin alacağı kadar satacağı oyuncular da merak konusu haline gelmişti. En güçlü kozlardan biri de Djaniny'di. Arap dünyasından ilgi gören Afrikalı futbolcu için beklenen teklif hala gelmedi.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer sezonuna devam eden Trabzonspor'da birçok isim gündeme gelmeye devam ediyor. Bordo mavililerin Sörloth odaklı sürdürdüğü operasyonda santrafor takviyesi için beklentiler büyük. Ancak maliyetli bir oyuncu için satış yapması da beklenen Fırtına'da bu listenin en başında Djaniny vardı. Her ne kadar Avcı kendisini tutmayı istese de Arap kulüplerinden gelmesi muhtemel teklifler konusunda hazırlık yapılıyordu ancak beklenen olmadı.


Önce Suudi Arabistan sonra Birleşik Arap Emirlikleri

Devre arasında Al Hilal'in teklif getirdiği Djaniny için Trabzonspor ret yanıtı vermişti. Sebebi ise kısa vadede yeni bir isim bulunamayacak olması ve bulunsa dahi uyum sürecini çabuk geçiremeyeceği düşüncesiydi. Sezon sonunda ilk olarak Al-Nassr'ın ilgilendiği iddia edilmiş ve taraftarlar da heyecanlanmıştı. Ancak Riyad kulübü tercihini Aboubakar'dan yana kullandı. Afrikalı futbolcunun menajeri Sharjah paylaşımında bulunarak transfer dedikodusunun fitilini ateşlemişti. Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisinin Ivan Coronado'yu sattıktan sonra golcü futbolcuyu istemesi yönünde yine beklentiler oluştu. Bernard'ı kadrosuna katan Sharjah, santraform mevkisine ise Raja Casablanca'dan Ben Malango'ya imza attıracak. Kongolu oyuncunun sağlık kontrolünden geçeceği ve yarın imza atacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.