Sonunu sorgula...

Sağdan say diye diye bir komutla  başlar içtimalarda kişi sayısı. Sağ baştaki kişi başlar saymaya. 1 sonra 2,  3, 4, 5, 6,……
Raporlular, izinliler, görevliler hesaplanır. Hazırda olanlarla toplanır. Kaçak- göçek yoksa  sonuç değişmez.  Hep aynıdır.
Şimdi biri çıksa Türk düşmanlarına sağdan say diye komut verse sonuç değişir mi?
Amerika başlar sağdan saymaya  1, sonra İngilizler 2, Fransızlar, İtalyanlar, Almanlar, Yunanlılar, Ermeniler, Araplar, İranlılar…..   zaman değişse de liste hiç değişmez .. Çünkü kuyruk acısı olan yılan, düşmanlığı asla unutmaz…
Tarih boyunca Ortadoğudan kanlı  ellerini çekmeyen bizi bize kırdırmayı huy edinen emperyalist katiller. İnsan olmuş, medeni olmuş da,  bize ahkam kesip aklın sıra ders veriyor. 
Hey yavrum heyyyyyy,  utanma, arlanma kalmamış bu riyakarlarda. Yüzsüzlük  ise diz boyu..
Rakka’daki  koaliasyon güçlerinin yaptığı operasyonlarda 3.800 Musul’da yaklaşık 11.000 sivili öldürüken kendilerince kahramanlaşan, coğrafyamızın yer altı kaynaklarını sömürmek için 30.000 tır dolusu konvansyonel silahı kandırarak kullandığı kuklalara ve kendilerine uşaklık edenlere  ücretsiz veren ABD  ve  AB ülkelerinin bulunduğumuz coğrafyada  100 milyon insanın ölmesi umurunda olur mu sanırsınız?
Biz bu coğrafyanın kadim halkları olarak, Bir olmadıkça biz olamayacağımızı anlamadığımız sürece sadece topraklarımızda değil, kanlarımızda bile gözü olan bu insan müsveddeleri emperyalistlerin oyuncağı olacağımız kaçınılmaz gerçektir.
Lanetlenmiş bir ırkın güvenliği ve çıkarları uğruna birbirine düşman ettirilmeye çalışılan Türk, Kürt ve  Arapların bu entrikalar karşısında  tek yapması gereken şey ise bir olmak ve diri olmaktır.
Son olarak eğer merak ediyorsanız  bir de dostlarımızı sağdan sayalım isterseniz?
1 Her zaman ve her yerde yanımızda olan Kürtler, 2 Kardeşimiz Azerbaycan 3-can dostumuz Pakistan  başka varmı?  Bana kalırsa hiiiç uğraşmayın derim. Bulabilirmisiniz?  İşte orası muamma….
Sözlerimin sizde etkisi nedir bilmiyorum ama,
Kazandıkça bölüşemiyorsan elini sorgula.
Konuştukça kırıcı oluyorsan dilini sorgula.
Yürüdükçe menzilden çıkıyorsan yolunu sorgula.
Ömür geçtikçe yerin de sayıyorsan gününü sorgula.
Sevildikçe vefasızlaşıyorsan gönlünü sorgula.
Hangi halde olursan ol, sonunu sorgula!
Diyen,  Hz. Mevlana’yı can kulağıyla dinleyeceğinizi umuyorum..
Unutmayın geciken adalet zulümdür
Vesselam

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Remzi Tanış Arşivi