1. Lig takımı satışa çıktı! İşte fiyatı!

1. Lig takımı satışa çıktı! İşte fiyatı!
Spor Toto 1. Lig’in yükselişteki takımı satılıyor! Kulüp başkanı, takımın satış değerini açıkladı.

Necdet Oktay Apaydın - 1. Lig takımlarından Tuzlaspor satışı çıkıyor. Tuzlaspor Başkanı Recep Doğrul, kulübün değerini açıklayarak ciddi alıcılarla masaya oturabileceklerini ifade etti. 

Spor Toto 1. Lig’in 12. sırasında yer alan Tuzlaspor’a talip aranıyor. Radyospor’a konuşan başkan Recep Doğrul, kulübün geleceği ile ilgili planlarını anlattı.

1. Lig’de son haftalarda aldıkları galibiyetlerle ateş hattından uzaklaştıklarını açıklayan Doğrul, takımdan memnun olduğunu belirtti. 

“Birkaç taliple görüştük”

Doğrul, kendisine yöneltilen "Tuzlaspor'a talip var mı? Kulübün geleceğiyle ilgili son durum nedir?" sorusuna ise çarpıcı bir yanıt verdi. Başken, "Tuzlaspor'u devretme niyetleri olduğunu ifade etti. Ciddi bir alıcı olursa masaya oturabileceklerini belirten Doğrul, birkaç taliple görüştüklerini de itiraf etti.  

Tuzlaspor’un değeri ne kadar?

Tuzlaspor’un satış rakamları ile ilgili kesin bir yorum yapmayan Başkan Doğrul, "Görüştüğümüz birkaç talip oldu ama iş ciddiye binmedi. Şu anda net kafamızda belirlediğimiz bir ücret yok ancak 8-10 milyon Euro bandında bir ücrete bu iş biter diye düşünüyorum.” sözleri ile kulübün satışında gelinen aşamayı açıkadı. Doğrul, Tuzlaspor’un borcu olmadığının da altını çizdi. Başkan açıklamasında, “Tuzlaspor'u devrettikten sonra şirketimiz bünyesine ait Diyarbekirspor'a konsantre olacağız" ifadelerine de yer verdi. 

Imbula’nın durumu

Tuzlaspor Kulüp Başkanı Recep Doğrul takımlarındaki futbolcu Imbula’nın durumuna da değindi. “Giannelli Imbula'nın performansından memnunuz, kendisiyle 6 ay 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştık, opsiyonunu kullanacağız ve gelecek yıl takımımızda devam edecek" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.