1 Ocak 2021 Cuma Trabzonspor transfer haberleri! Salı günü başlıyor...

1 Ocak 2021 Cuma Trabzonspor transfer haberleri! Salı günü başlıyor...
Bu sezon aldığı kötü sonuçlarla hem zirveden uzaklaşan hem de uzun süredir üstünlüğünün bulunduğu derbi maçlardaki hakimiyetini kaybeden Trabzonspor'da devre arası transfer dönemi bekleniyor. Bordo mavililer kadrosuna katacağı isimlerin yanısıra göndereceği futbolcuları da netleştirdi. İşte Trabzonspor 1 Ocak 2021 Cuma transfer haberleri...

Eddie Newton ile başladığı yeni sezonda yoluna Abdullah Avcı ile devam eden Trabzonspor'da 5 Ocak Salı günü açılacak tescil dönemi sabırsızlıkla bekleniyor. Birbirinden önemli isimleri mercek altına alan ve temaslaını sıklaştıran bordo mavililerde gidecek oyuncular da hemen hemen belirlendi. Hareketli bir ayın beklediği Fırtına'da hata yapmak istenmiyor. Taraftar da özellikle orta sahaya takviye konusunda tam isabet isimlerin alınmasını temenni ediyor. Trabzonspor 1 Ocak 2021 Cuma transfer haberleri bu sayfada yer alıyor. İşte gündemdeki isimler...


Trabzonspor son dakika transfer haberleri

  • Gaston Campi: Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Arjantinli için Türkiye'den iki takım devrede. Meksika'dan ise FC Juarez temas halinde. Menajeri Kuzey Amerika ile görüşmeler gerçekleştiriyor ancak yaşam standartları bakımından Türkiye daha cazip gözüküyor. Tangocu stoper ülkemizde kalabilir. Ancak yönetimin bonservis beklentisi var ilk etapta.


Gaston Campi


  • Stiven Plaza: Geldiği günden bu yana hiçbir varlık gösteremedi. En uzun sahada kaldığı süre 45 dakika oldu. O maçtada sakatlanarak ikinci yarıya çıkmadı. Hem Eddie Newton hem de Abdullah Avcı'nın tercihi değildi. Devre arası Real Valladolid'e dönmesi muhtemel ama menajeri birkaç takımla temasta.


Stiven Plaza


  • Fousseni Diabate: Malili futbolcu geldiği günden bu yana bir türlü hazır olmayınca kadro dışı bırakıldı. Ardından da Trabzon'dan izinsiz olarak ayrıldı. Takıma dönmesinin imkansız olduğu Afrikalı oyuncu kendine takım arıyor. Fransa ve Ortadoğu kulüpleri kendisiyle ilgileniyor. Ancak Trabzonspor'un yine bir bonservis talebi var ve bunun karşılanması gerekiyor.


fousseni diabate


  • Bilal Başacıkoğlu: Kayserispor'dan sonra patlama yapması beklendi ancak ne olduysa bir türlü gerçekleşmedi. Hollanda'daki günlerini aratan Trabzonlu futbolcu devre arasında kesin olarak ayrılacak. Denizlispor ve Ankaragücü'nün girişimleri var.


Bilal Başacıkoğlu


  • Hüseyin Türkmen: Adı her ne kadar Galatasaray ile geçse de Kasımpaşa kendisini istiyor. Hüseyin Türkmen bu öneriye soğuk değil. Oynamak ve kendini geliştirmek istiyor. Bu sebeple takımdan o da ayrılabilir. Genç oyuncuunn kiralanması bekleniyor.

Hüseyin Türkmen


  • Majid Hosseini: Hakkında birçok haber çıktı ancak İranlı stoper takımda kalacak. Abdullah Avcı kendisini çok istiyor. Sahip olduğu potansiyel sebebiyle deneyimli hoca Hosseini'den faydalanmak amacında. Gelen teklifler de reddedildi.


Majid Hosseini


  • Benik Afobe: İngiltere'den geldiği günden bu yana her geçen gün bir öncekini mumla aratıyor. En son oynanan Galatasaray maçında yine saç baş yoldurttu. Gitmesine kesin gözle bakılıyor ancak fesih şartları biraz ağır. Orta yol bulma konusunda çalışmalar yapılacak.


benik afobe


  • Abdülkadir Parmak: Bu sezon performansı dibe vuran deneyimli oyuncu gördüğü baskı ve eşine gönderilen cinsel içerikli mesajlar sonrasında ayrılmayı net olarak kafasına koydu. Ancak bonservisini de getirmesi gerekiyor. Transfer döneminde onunla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir.


Abdülkadir Parmak
 


  • Berat Özdemir: Sezon başında Fransa'ya gidecekken son anda transferi iptal olan Berat için Trabzonspor bir kez dahad evrede. Bordo mavililer yaz döneminde 2 milyon euro istenen genç futbolcu için Gençlerbirliği'nin inadını kırmaya çalışıyor. Takas öncelikle sürdürülecek pazarlıklar ne derece sonuç verecek henüz bilinmiyor.


berat özdemir


  • Yunus Mallı: Uzun süredir Süper Lig devlerinin listesinde bulunan gurbetçi futbolcunun sözleşmesinin bitecek olması Trabzonspor'un iştahını kabarttı. Fırtına orta sahaya hücuma yönelik bir isim transfer etmek isterken bu isim Yunus olabilir. Almanya macerası sonrası Türkiye'ye de sıcak bakan deneymli oyuncu imzayı atabilir.


Yuuns Mallı


  • Serdar Dursun: Geçen sene olduğu gibi bu sezon da Almanya'daki performansıyla adından söz ettiren Serdar Dursun için de nabız yoklanıyor. EURO 2020 (2021) kadrosunda olmak isteyen Serdar'ın da göz önündeki bir takıma transfer gerçekleştirerek daha kolay milli formayı giyeceğine inandığı söyleniyor. Sezon sonu sözleşmesi bitecek deneyimli santrafor için bonservis bedeli ödenmesi gerekiyor.


serdar dursun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.