10 Kasım Pazar İddaa tahminleri, programı ve oranları

10 Kasım Pazar İddaa tahminleri, programı ve oranları
Hafta sonunu spor ile geçirmek ve para kazanmak isteyenler İddaa programına gözatıp banko ve hazır kupon araştırıyor. 10 Kasım Pazar programı, tahminleri, oranları ve sonuçları haberimizde yer alıyor.

Dünyanın birçok ülkesinde oynanan spor müsabakalarına yönelik yapılan tahminlerle para kazanmak isteyenlerin adresi İddaa oluyor. Yüzlerce karşılaşma arasından en doğru seçimi gerçekleştirmek ve kupon tutturmak adına binlerce kişi 10 Kasım Pazar İddaa tahminleri, hazır ve banko kupon araştırması yapıyor. Gazete Damga ekibi olarak hazırladığımız maçlarla bugüne dair tahminlerimizi okuyabilirsiniz. Bol şanslar dileriz.
 


10 Kasım Pazar İddaa Tahminleri

Bugün Süper Lig'de oynanacak mücadeleler üzerinden yapacağımız tahminlere yer vereceğiz. Ayrıca bir de farklı ligler kuponumuz olacak. Sizler de bu tahminlere göre kuponlarınızı doldurabilirsiniz.

Göztepe - BtcTurk Yeni Malatyaspor: KG VAR
Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor: KG VAR
Başakşehir - MKE Ankaragücü: HK1
Beşiktaş - Yukatel Denizlisor: 1

 

10 Kasım Pazar İddaa Programı

Birbirinden kritik ve çekişmeli karşılaşmalara sahne olacak maçlarda yapacağınız tercihler belirleyici rol oynayacak. 9 Kasım Cumartesi İddaa programı aşağıdaki görselde yer almaktadır.

10 kasım iddaa programı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.