11 Aralık 2020 Cuma haberleri | Trabzonspor'da transfer vakti! Sözleşmeleri sona eriyor...

11 Aralık 2020 Cuma haberleri | Trabzonspor'da transfer vakti! Sözleşmeleri sona eriyor...
Ligin ikinci devresinde yapacağı transferlerle adından söz ettirmek ve üst sıralarda yer alabilme mücadelesi vermek isteyen Trabzonspor'da çalışmalar sürüyor. Bordo mavililerin sezon başında ilgilendiği ancak imza attıramadığı isimlerden bazılarının kontratı sona eriyor. İşte o futbolcular...

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda devre arası transferine yön verecek olan Trabzonspor'da hareketlilik sürüyor. Eksik bölgelerin tespitini yapan ve istediği oyuncu profilini de çizen Avcı'nın yanısıra daha önce sezon başında da gündeme gelen isimlerden bazılarının sözleşmeleri sona eriyor. Makul bonservisler ya da kiralama yöntemi ile kadrosuna katabileceği oyuncuları arayan Fırtına hareketli günler geçirecek. İşte 11 Aralık 2020 Cuma Trabzonspor transfer haberleri...


Zlatko Junuzovic: Transfer döneminin son gününde kadroya katılması için yoğun uğraş verilen isimlerden biri olan Avusturyalı maestro'nun sezonun bitmesiyle birlikte istediği takıma gitme şansı var. Red Bull Salzburg'dan önce oynadığı Werder Bremen'de de uzun süre Fırtın'nın listesinde bulunan Junuzovic, orta sahadaki lider ve yönlendirici isim eksiğini kapatabilir.


Max Meyer: Yine Junuzovic gibi transfer döneminde yoklama yapılan isimlerden biri olan Alman futbolcu için Crystal Palace'ın kapısı çalınmış ancak ret yanıtı alınmıştı. Orta saha mevkisine önemli bir ismi getirmek isteyen yönetim yine deneyimli oyuncuya yönelebilir. Zira sadece 1 maç oynayan Meyer, daha fazla forma giymek için ayrılmak isteyebilir.

Stiven Mendoza: Sol kanat ve santrafor mevkilerinde forma giyebilen Stiven Mendoza için yaz ayları boyunca oldukça ciddi iddialar basında yer aldı. Hatta daha önce birçok oyuncuya yapılan satın alma opsiyonlu kiralama formülü yerine bonservisiyle transfer edileceği söylenmişti ancak Kolombiyalı takımında kalmıştı. Sezon sonu ayrılma ihtimali bulunan Güney Amerikalı için Amiens cüzi bir para karşılığı transfere razı olabilir. Nwakaeme'nin yediği konusunda sıkıntı yaşayan bordo mavililer için Mendoza önemli bir hamle olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.