11 Mayıs Salı Trabzonspor transfer haberleri... İspanya, İtalya ve İngiltere seferleri!

11 Mayıs Salı Trabzonspor transfer haberleri... İspanya, İtalya ve İngiltere seferleri!
Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi verebilmek adına kadrosunda revizyona gidecek olan Trabzonspor'da birçok önemli isim gündeme gelmeye devam ediyor. Abdullah Avcı'nın da raporu doğrultusunda yurt içi kadar Avrupa'dan da da çok sayıda futbolcu ile görüşen yönetim özellikle İngiltere, İspanya ve İtalya üzerinde yoğunlaşmış durumda. Peki Trabzonspor'un listesinde hangi oyuncular var? 11 Mayıs Salı Trabzonspor transfer haberleri karşınızda.

Trabzonspor transfer haberleri milyonlarca taraftarı yakından ilgilendiriyor ve heyecanlandırıyor. Bordo mavililerin gelecek sezon zirve yarışında olmasını isteyenler son dakika haberlerini takip ediyor. Yönetim ve teknik heyetin çalışmaları doğrultusunda süren görüşmelerde birçok isimle temas sağlandı. Özellikle takımdan ayrılacakların yerlerine gelecek oyuncular büyük önem taşıyor. Sol bek, orta saha ve forvet öncelikli olmak üzere yedek kulübesi dahil çok sayıda imza yaz ayları boyunca gündeme gelecek. Peki Trabzonspor'un listesinde hangi oyuncular var? 11 Mayıs Salı Trabzonspor transfer haberleri karşınızda.


İngiltere'de iki aday var

Marlon Xavier ile devam etmeme kararı alan Trabzonspor'da bu bölge için araştırmalar sürüyor. Evini de toplamaya başlayan Brezilyalı bekten sonra o formayı kimin giyeceği merak konusu. Son olarak Alioski'nin adı manşetleri süslemiş ve Bertrand'ın ismi geçmişti. Bu transferlerde imkanlarını zorlamak ve yıldız isimlerden birini getirmek isteyen yönetim temaslarını da sıklaştırdı.


Parma'ya çöktüler! Bir transfer tamam

Trabzonspor'un gelecek sezonki çilek adı verilen transferlerinden biri Bruno Peres olacak. Brezilyalı sağ bek ile prensipte anlaşan ve ön sözleşme imzalayan yönetimin bu konuda sorun yaşaması beklenmiyor. Ancak İtalya seferi bununla sınırlı değil. Bergamo temsilcisi Atalanta'nın Parma'da forma giyen Danimarkalı forveti Cornelius için de girişimler var. Dİğer bir yandan da Gervinho'nun şartları uygun olması dahilinde transferi gündeme gelebilir. Fırtına'nın Dennis Man için de girişimde bulunduğu ancak Rumen futbolcunun İtalyan ekibinde kalacağı öğrenildi.


Tello bombası!

Nwakaeme ile forma rekabetine girebilecek ve diğer mevkilere de katkıda bulunabilecek bir ismi daha transfer etmek isteyen Abdullah Avcı'nın istediği son isim Cristian Tello oldu. Espanyol ve Barcelona alt yapıları sonrasında Barcelona A takıım, Fiorentina ve Porto'da forma giyen ve ardından da Real Betis'in yolunu tutan İspanyol futbolcu için görülmeler başladı. Ancak Real Betis kulübü, oyuncuyu bu sezon çoğu maçta ilk 11'de oynatmamasına rağmen Trabzonspor'un teklifine çok sıcak bakmış değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.