13 Eylül 2020 Pazar Trabzonspor Beşiktaş maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle

13 Eylül 2020 Pazar Trabzonspor Beşiktaş maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle
Süper Lig'in ilk haftası derbi akşamına sahne oluyor. Geçen sezonu ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor ile üçüncü basamakta bitiren Beşiktaş kozlarını Trabzon'da paylaşıyor. İki ezeli rakibin mücadelesi de büyük bir keyifle izlenecek. Kritik mücadelede iki takmın da hedefi sadece 3 puan. Trabzonspor Beşiktaş canlı izle linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Kadorsundan kaybettiği yıldızların ardından Sörloth'u da gönderme arefesinde olan Trabzonspor ile ekonomik olarak küçülmeye gittiği için birçok oyuncusuyla yollarını ayıran Beşiktaş, Süper Lig'in açılış haftasında karşı karşıya geliyor. İki ezeli rakibin mücadelesinde milyonlarca taraftar da lige iyi bir başlangıç yapmak ve sevinmek istiyor. Bordo mavililer ile siyah beyazlıların kıran kırana geçecek olan 90 dakikalık sınavı televizyonun yanısıra internet üzerinden de izlenmek isteniyor. Trabzonspor Beşiktaş canlı izle linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

 

Trabzonspor Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.



 

Trabzonspor Beşiktaş maçı öncesi OPTA istatistikleri

Trabzonspor ile Beşiktaş, Süper Lig tarihinde üçüncü kez bir sezonun ilk haftasında karşılaşıyor. Daha önce İstanbul'da oynanan iki açılış karşılaşmasında (2001/02 & 2013/14) taraflar birer galibiyet almıştı.
Beşiktaş'ı konuk ettiği son iki Süper Lig maçını kazanan Trabzonspor, 1984/85'ten bu yana rakibini iç sahada üst üste üç kez mağlup edemiyor.
Trabzonspor'u Süper Lig'de iki sezondur mağlup edemeyen Beşiktaş (2B 2M), daha önceki altı sezonda sadece bir yenilgi almıştı (7G 4B).
Beşiktaş, Trabzonspor ile oynadığı son 14 Süper Lig maçında da rakip fileleri havalandırdı (toplam 27).
İlk hafta maçını evinde oynadığı son dört Süper Lig sezonuna galibiyetle giren Trabzonspor, son yenilgisini 2007/08'de Sivasspor karşısında aldı (0-3 hükmen).
Son yedi Süper Lig sezonunun altısına galibiyetle başlayan Beşiktaş (1M), tek yenilgisini geçen sezon Sivasspor deplasmanında aldı (0-3).
Evinde oynadığı son dört Süper Lig maçını kazanamayan Trabzonspor (3B 1M), en son 2016/17 sezonunda daha uzun bir galibiyet hasreti yaşamıştı (beş maç).
Son dört Süper Lig maçını kazanan ve son üç karşılaşmada gol yemeyen Beşiktaş, 2009/10 sezonundan bu yana üst üste dört maçta kalesini gole kapatamıyor.
Geçen sezon Süper Lig'de gol kralı olan Alexander Sörloth, Trabzonspor formasıyla Beşiktaş'a karşı çıktığı iki lig maçında da rakip fileleri havalandırdı (toplam 3 gol).
Yabancı teknik direktörlere rakip olduğu son yedi Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Sergen Yalçın (5G 1B), tek yenilgisini son karşılaşmada Robert Prosinecki'den aldı (1-3 vs Kayserispor).



 

Trabzonspor Beşiktaş muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Campi, Kamil Ahmet Çörekçi, Abdulkadir Parmak, Flavio, Abdülkadir Ömür, Guilherme, Nwakaeme ve Ekuban

Beşiktaş: Ersin, Necip, Vida, Welinton, N’Sakala, Atiba, Oğuzhan, Mensah, Hasic, Lens, Larin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.