13 Şubat 2018 Salı Şanlıurfa ve Bursa At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Bülteni indir

13 Şubat 2018 Salı Şanlıurfa ve Bursa At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Bülteni indir
13 Şubat Salı günü at yarışı oynamak isteyenler için büyük bir fırsat haberimizde yer alıyor. Bursa ve Urfa'da koşulacak olan yarışlar için tahminlerimiz editörümüz Burak Zihni ve 6TEK ekibi tarafından oluşturuldu. İşte 13 Şubat 2018 Salı Şanlıurfa ve Bursa At Yarışı Tahminleri...

Gazete Damga bir yarış günü ile daha karşınızda. Bursa ve Şanlıurfa'da koşacak atların analizleriyle birlikte oluşturulan hazır kuponlar at yarışı oynamanız ve altılı ganyan bülteni üzerinde incelemede bulunamanız için büyük bir avantaj sağlıyor. Daha önce binlerce lira kazandırdığımız okuyucularımız bugünün tahminlerine de bu haberden göz atabilirler.

Altılı Ganyan yarışlarını takip etmek isteyenlerin adresi TAY TV ve TJK TV oluyor. Ayrıca bu kanalların internet siteleri de yine hipodromlardan yayın yaparken tahminler ve yorumlar da programlarda yer alıyor. İki kanalın frekanslarına ve platformlardaki numaralarına internet üzerinden erişebilirsiniz. İki ilde hangi atların yarışacağını sizler için derledik ve tahminlerimizi hazırladık.

13 Şubat 2018 Salı Bursa At Yarışı Tahminleri

at yarışı

13 Şubat 2018 Salı Şanlıurfa At Yarışı Tahminleri

at yarışı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.