15 Kasım 2019 Cuma İstanbul ve Bursa At Yarışı Tahminleri ve Programı

15 Kasım 2019 Cuma İstanbul ve Bursa At Yarışı Tahminleri ve Programı
Türkiye Jokey Kulübü tarafından düzenlenen ve her gün gerçekleştirilen at yarışı heyecanı bugün de devam ediyor. 15 Kasım 2019 Cuma İstanbul ve Bursa'da koşulacak olan yarışlar için hem tahminler hem de programlar hazır. Detaylar haberimizde yer alıyor...

Her gün binlerce kişiyi peşinden sürükleyen at yarışları için bugün de yeni bir maraton başlıyor. Kasasını para doldurmak isteyenler sürekli olarak hazır kupon, banko tahmin ve at yarışı programı arıyor. Google üzerinde gerçekleştirilen sorgulamalarda da kesin sonuç bulmak adına gayret gösteriliyor. Bursa ve İstanbul'daki koşularda kazanabilecek, sürpriz yapabilecek ve kazandırabilecek atları sizler için derledik.

At Yarışı için her gün binlerce kupon oluşturuluyor, tahminler yapılıyor ve yorumlar yazılıyor. Yarın Bursa'da koşulması planlanan iki şehir için hazırlıklarımız tamamlandı, istatistikler çıkarıldı ve tüm bilgilerle karşınızdayız. Gazete Damga'da yer alan kazanma yüzdesi yüksek tahminlerle siz değerli okuyucularımıza bankoya yakın değerler veriyoruz. Haberimizde okuyacağınız tahminler üzerinden sizler de kuponlar oluşturabilir ve at yarışlarındaki kazancınızı artırabilirsiniz.

15 Kasım cuma at yarışı tahminleri

Altılı Ganyan'da heyecan dolu bir gün bizleri bekliyor. 15 Kasım 2019 Cuma günü Bursa ve İstanbul'daki yarışlar herkesi ekran başına çekecek. Peki Bursa ve İstanbul at yarışlarında hangi atlar favori? 15 Kasım 2019 Cuma günü altılı ganyan, at yarışı sonuçları. 18 Ocak 2019 Cuma Bursa altılı sonuçları. 15 Kasım 2019 Cuma İstanbul altılı sonuçları. TAY TV ve TJK TV'nin frekansları. Digiturk'te kaçıncı kanalda? İşte 11 Ocak 2019 Cuma günü Bursa ve Bursa'daki altılı ganyan at yarışı sonuçları. Altılı Ganyan tahminleri...

Gazete Damga'da yeni günün tahminleri hazır. 15 Kasım 2019 Cuma günü Bursa ve İstanbul'daki at yarışlarının editör tahminleri aracılığıyla sizlerle. Şansınız bol olsun..


15 Kasım 2019 Cuma Bursa At Yarışı Programı (Tahminler hazırlanıyor)

15 Kasım 2019 Cuma Bursa At Yarışı tahminleri


 

15 Kasım Cuma İstanbul At Yarışı Programı (Tahminler hazırlanıyor)

15 Kasım Cuma İstanbul At Yarışı Tahminleri

Kuponlarımız kazanma garantisi vermeyip, teşvik amaçlı değildir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.