16 Nisan 2021 Cuma İstanbul ve Bursa At Yarışı Tahminleri (izle)

16 Nisan 2021 Cuma İstanbul ve Bursa At Yarışı Tahminleri (izle)
Türkiye Jokey Kulübü tarafından düzenlenen at yarışlarında haftanın beşinci günü başlıyor. Altılı ganyan severlerin ilgiyle takip ettiği koşular İstanbul ve Bursa'da gerçekleştirilecek. Hazır kuponlar ve banko tahminler hakkında sorgulamalar yapılıyor. 16 Nisan 2021 Cuma İstanbul ve Bursa At Yarışı Tahminleri haberimizde.

TJK'nin düzenlediği at yarışlarında haftanın beşinci günü de nefes kesecek. İki büyük şehirde yaşanacak olan heyecanla ilgili yarış severler de hem ganyan baylilerinde hem de internette araştırmalarını sürdürüyor. DAMGA'nın daha önce de binlerce lira kazandırdığı tahminleri ile hazırladığımız haberimiz sizlerin karşısında. Okuyucularımız daha önce de olduğu gibi hazır kupon ve banko kupon sorgulaması gerçekleştiriyor. İşte 16 Nisan 2021 Cuma Bursa ve İstanbul At Yarışı Tahminleri haberimizde yer alıyor.


 

16 Nisan Cuma Bursa at yarışı tahminleri

Öğle vaktinde başlayacak olan koşularda ilk yarış saat 13.00'te. Son koşu da 17:00'da yapılacak. Ankara at yarışı tahminleri aşağıda yer alacaktır.


16 Nisan Cuma İstanbul at yarışı tahminleri

Öğle sonrasında başlayacak olan koşularda ilk yarış saat 15:45'te. Son koşu da 20.00'da yapılacak. İstanbul at yarışı tahminleri aşağıda yer alacaktır.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.