18 Kasım 2020 Çarşamba İstanbul ve Diyarbakır at yarışı tahminleri

18 Kasım 2020 Çarşamba İstanbul ve Diyarbakır at yarışı tahminleri
Türkiye Jokey Kulübü'nün programında önemli bir gün daha başlıyor. Geçtiğimiz haftalarda koronavirüs sebebiyle verilen aranın ardından yeniden başlayan at yarışlarında yeniden sıra İstanbul ve Diyarbakır'a geldi. 18 Kasım Çarşamba İstanbul ve Diyarbakır at yarışı tahminleri haberimizde yer alıyor.

Dünyayı etkileyen koronavirüs sebebiyle at yarışlarına da ara verilniş ve bir süredir de yarış severler hipodromlardan uzak kalmıştı. Ancak yarışlar yeniden başladı. Seyircisiz olarak koşulacak yarışlarda herkes doğru tahminleri yapmak ve para kazanmak istiyor. Yurt dışı yarışlarının ardından gerçekleşecek İstanbul ve Diyarbakır koşularına yoğun ilgi var. Hem ganyan bayiler hem de internet siteleri üzerinde banko kupon ve hazır tahminler araştırılıyor. 18 Kasım 2020 Çarşamba İstanbul ve Diyarbakır at yarışı tahminleri haberimizde yer alıyor. Tüm okuyucularımıza başarılar dileriz.

 

18 Kasım Çarşamba İstanbul at yarışı tahminleri

Öğle arasında başlayacak olan koşularda ilk yarış saat 17:30'da. Son koşu da 21:30'de yapılacak. İstanbul at yarışı tahminleri haberimizde yer alacak.
 



 

18 Kasım Çarşamba Diyarbakır at yarışı tahminleri

Akşama doğru olan koşularda ilk yarış saat 13:00'da. Son koşu da 16:30'da yapılacak. Diyarbakır at yarışı tahminleri haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.