18 Mart 2018 Pazar Adana ve İzmir At Yarışı Tahminleri - Sonuçları | Altılı Ganyan Bülteni

18 Mart 2018 Pazar Adana ve İzmir At Yarışı Tahminleri - Sonuçları | Altılı Ganyan Bülteni
Binlerce bahis sever at yarışı oynamak için altılı ganyan bülteni indirmek istiyor. Burada elde edilen bilgiler ve hazır kupon doldurma şansı herkesi heyecanlandırıyor. Dağıttı ikramiyelerle her geçen gün kazanç hacmi daha da büyüyen at yarışı için Adana ve İzmir'in nabzını tuttuk.

TJK Altılı Ganyan Bülteni için herkes sırada. Sürekli araştırılan programda atların istatistikleri, dereceleri ve yarıştaki oranları yer alıyor. Gazete Damga editörü Burak Zihni ve 6 Tek ekibi tarafından oluşturulan Altılı Ganyan Adana ve İzmir Koşu Tahminleri siz değerli okuyucularımız için artık hazır.

At yarışı heyecanı televizyonlardan, bilgisayarlardan ve cep telefonlarından takip edilebiliyor. İster mobil ister canlı görüntülerle izlenebilen yarışlar için hazır kuponlar da web sitemizde yer alıyor. TAY TV ve TJK TV at yarışlarını yayınlayan iki kanal. Bu iki kanalın frekanslarına ve platformlardaki numaralarına internet üzerinden erişebilirsiniz. İki ilde hangi atların yarışacağını sizler için derledik ve tahminlerimizi hazırladık.

18 Mart 2018 Pazar Adana At Yarışı Programı

18 mart adana


18 Mart 2018 Pazar İzmir At Yarışı Programı

18 adana izmir

18 mart izmir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.