19 Haziran at yarışı tahminleri - 19 Haziran 2021 Cumartesi Adana ve İstanbul At Yarışı hazır kuponlar ve tahminler (izle)

19 Haziran at yarışı tahminleri - 19 Haziran 2021 Cumartesi Adana ve İstanbul At Yarışı hazır kuponlar ve tahminler (izle)
Türkiye Jokey Kulübü tarafından düzenlenen at yarışlarında hafta sonu heyecanı başlıyor. Altılı ganyan severler kendilerine daha fazla kazandıracak seçimleri yapabilmek adına banko tahminler ve hazır kuponlar araştırmasında bulunuyor. 19 Haziran 2021 Adana ve İstanbul At Yarışı hazır kuponlar ve tahminleri haberimizde yer alıyor.

Cumartesi ve pazar günlerinde devam eden at yarışları binlerce kişi tarafından oynanıyor. Hafta sonunun ilk gününde başkent Adana'nın yanısıra İstanbul'de gerçekleştirilecek koşular herkesi ekran ve internet başına kilitleyecek. Hazır kupon ve banko kupon arayanlar Damga'da araştırmalarda bulunuyor. Siz değerli okuyucularımız için hazırladığımız haberimizde 19 Haziran 2021 Cumartesi Adana ve İstanbul At Yarışı Tahminleri haberimizde yer almaktadır.


 

19 Haziran Cumartesi Adana at yarışı tahminleri

Öğlen başlayacak olan koşularda ilk yarış saat 17:15'te. Son koşu da 21:3'da yapılacak. Adana at yarışı tahminleri aşağıda yer alacaktır.

19 Haziran Cumartesi İstanbul at yarışı tahminleri

Öğle sonrasında başlayacak olan koşularda ilk yarış saat 14.00'da. Son koşu da 18.00'de yapılacak. İstanbul at yarışı tahminleri aşağıda yer alacaktır.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.