2 Haziran 2020 Salı Trabzonspor Transfer Haberleri | 3 milli ismi yazdılar...

2 Haziran 2020 Salı Trabzonspor Transfer Haberleri | 3 milli ismi yazdılar...
Gelecek sezonun kadro yapılanmasını oluşturan Trabzonspor'da transfer çalışmaları da tüm hızı ile sürüyor. Bordo mavililerin gündemine aldığı isimler in yanısıra birçok ülkeden de çeşitli iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak Güney Amerika, Afrika ve Avrupa'dan üç flaş transfer iddiası transfer söylentisi taraftarları heyecanlandırdı. İşte gün içinden derlediğimiz haber turu.

Süper Lig'in lideri Trabzonspor'da gündemin öncelikli maddelerinden biri de transfer. Bordo mavililer gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olma ihtimali üzerine de çalışmalar sürüyor ve bu doğrultuda görüşmeler sürdürüyor. Ayrıca birçok ülkeden de iddialar dış basında yer alıyor. Son olarak üç milli isim Fırtına'ya yazıldı. Farklı kıtalarda mücadele eden yıldız isimlerle ilgili son gelişmeleri sizler için derledik. İşte 2 Haziran 2020 Salı Trabzonspor transfer haberleri...
 


Marcos Rojo bombası!

Sözleşmesi sona erecek olan Jose Sosa'nın Estudiantes'e dönmesi yönünde çağrı yapmasıyla gündeme gelen Marcos Rojo'nun gelecek sezon bordo mavili formayı giyebileceği öne sürüldü. Arjantinli sol stoper için İngiliz devi Manchester United'ın kolaylık sağlayacağı ve yönetimin de bu transfer için uğraş vereceği yönünde iddialar bugün medyada yer aldı. CieloSports Trabzonspor’un, Arjantinli yıldıza geri çevirmenin zor olduğu bir sözleşme teklif ettiğini iddia etti. Kulübün başkanının taraftarın çok sevdiği Sosa’yı bırakmamak için tüm şartları zorladığını iddia etti. Sosa’nın da bu sevgisi karşısında kayıtsız kalmasının zor olduğunu iddia etti. Cielo Sports haberinde ayrıca bir başka detaya değindi. Manchester United’dan kiralanan Marcos Rojo’nun, 30 Haziran’da döneceğini yazdı. Rojo’yu Manchester’dan isteyen takımlardan birisinin de Trabzonspor olduğunu iddia etti. Estudiantes’in Rojo ile Sosa’yı bir araya getiremeyebileceğini ama ikilinin Trabzonspor’da bir araya gelebileceğini yazdı.

* YORUM: Marcos Rojo son dönemlerinde istikrarlı bir performans ortaya koymadı. Belki United'a gelmesi dahi hataydı. Sosa'nın bulunması transferi mümkün kılabilir ancak ekonomiye önem verlen bordo mavililerin farklı hedefleri olduğuna inanıyorum.

marcos rojo trabzonspor

 

Edgar'a karşılık Nicolai Jorgensen

Trabzonspor'un Feyenoord'da kiralık olarak forma giyen oyuncusu Edgar Ié, iptal edilen sezonla birlikte artık bordo mavililerde forma giyebilir. Rotterdam temsilcisinin kadrosunda tutmak istediği Portekizli oyuncu için Nicolai Jorgensen'i takas yöntemi ile vermek istediği yönünde birçok haber son günlerde medyada sıklıkla yer alıyor. Bu sezon 5 gol atıp 2 de asist yapan Danimarkalının haricinde cüzi bir ücret de mdenebileceği iddia edildi.

* YORUM: Muhabirimiz Burak Zihni geçtiğimiz günlerde Feyenoord Direktörü Frank Arnesen ile yaptığı görüşmede bu takas teklifinin gerçekleşmediğini öğrendi. Ancak transfer konusunda her şey mümkün olabiliyor. Jorgensen'in 2 sene daha sözleşmesi bulunuyor.

youssef ait bennaser

 

Youssef Ait Bennasser sürprizi

Mikel'in gidişi sonrasında orta sahaya transfer arayışında bulunan Trabzonspor için Afrika'dan da bir iddia geldi. Monaco'nun Bordeaux takımında kiralık giyen futbolcusu Faslı Youssef Ait Bennaser'i izlediği öne sürülen Trabzonspor'un temaslara başladığı yönünde de bilgiler verildi. Ancak Bordeaux'un da satın alma opsiypnu da bulunuyor. Eğer bu hak kullanılmazsa Fırtına'nın transfer için insiyatif hakkı bulunabiliyor. Fransa doğumlu olan Bennasser, kariyerine Nancy'de başladı. 2016'da Monaco'ya transfer olan yetenekli oyuncu, 4 yıldır kiralık gönderiliyor. Piyasa değeri bir ara 10 milyon euro'yu gören Bennasser, Bordeuaux'da bu sezon 16 maçta 779 dakika süre alıp 1 asist gerçekleştirdi. Monaco'nun gözden çıkardığı genç isim, merkez orta saha ve ön libero olarak görev yapabiliyor.

* YORUM: Fas futbolu son senelerde önemli isimlere sahip. Bennaser de onlardan birisi. Eğer Trabzonspor kadrosuna katarsa ilerleyen yıllarda önemli bir bonservis gelirini daha kasasına koyabilir. Elbette Bordeux'un kararı da belirleyici olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.