2017-2018 Spor Toto Süper Lig şampiyonu kim olur! Ankete katılın

2017-2018 Spor Toto Süper Lig şampiyonu kim olur! Ankete katılın
Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta öncesinde büyük bir rekabet yaşanıyor. Galatasaray'ın lider olduğu ligde Başakşehir, Beşiktaş ve Fenerbahçe sarı kırmızılıların puan kaybını bekliyor. Peki sezon sonunda hangi takım şampiyon olur? Anketimize oylarınızı bekliyoruz.

Ağustos ayında başlayan ligin son dilimine girilirken artık takımlar arasındaki mücadeleler belirleyici bir hal aldı. Son olarak Başakşehir Beşiktaş'ı mağlup edip Galatasaray'ın Kadıköy'deki iki puanlık kaybı sebebiyle farkı bire indirmişti. Ancak çekişmeli maçlar devam ediyor. Önümüzdeki hafta Galatasaray evinde Trabzonspor ile karşılaşacak. Başakşehir Akhisar, Fenerbahçe ise Kayserispor deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek. Beşiktaş da Vodafone Park'ta üst üste oynayacağı iki karşılaşmanın ilkinde Alanyaspor'u konuk edecek.

27. hafta öncesinde lider Galatasaray'ın 54, Medipol Başakşehir'in 53, Beşiktaş'ın 50 ve Fenerbahçe'nin 48 puanı bulunuyor.

Gelelim takımların son durumuna...

GALATASARAY - 54 puan
Her ne kadar 19 senelik esareti sonlandıramasa da Kadıköy'den bir puanla çıkan Galatasaray'da keyifler yerinde. Medipol Başakşehir'in bir puan önünde lider olan sarı kırmızılılar, son 10 maçında 7 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. Gomis çok formda. Maç başına 1 gol ortalaması ile oynayan Fransız yıldıza Garry Rodrigues eşlik ediyor. Terim'in öğrencileri Fernando'nun sakatlanmasıyla üzülse de mücadeleyi bırakmaya niyetli değil.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ - 53 puan
Uzun süreli zirve yürüyüşünü artık taçlandırmak isteyen turuncu lacivertlilerde alınan Beşiktaş galibiyeti camiayı çok farklı bir noktaya getirdi. Geçen sezonun ardından belki de ilk defa 'şampiyonluk' sözü bu kadar güçlü söylenebildi. Adebayor liderliğinde rakiplerine her hafta ders veren Abdullah Avcı'nın talebeleri Alanyaspor karşısında aldıkları farklı mağlubiyete rağmen ayağa kalkmasını bildi ve son 8 haftaya ikinci sırada girdi.

2017-2018 spor toto süper lig şampiyonu

Beşiktaş - 50 puan
Şenol Güneş yönetiminde bu sezon rüya gibi bir Avrupa tecrübesi yaşayan Beşiktaş'ta lig heyecanı aynı tatta geçmedi. Kritik deplasmanlardan mağlup veya beraberlikle ayrılan siyah beyazlıların son puan kaybına Medipol Başakşehir mücadelesi eklendi. Sezonun belki de en kötü futbolunu ortaya koyan Kara Kartal için hala umutlar taze, inançlar yerinde. Taraftarlar son iki sezonki gibi yine mutlu sona inanıyor. Belki de takımın en önemli gücü konumundalar.

Fenerbahçe - 48 puan
Galatasaray maçını lige yeniden tutulma mücadelesi olarak gören Fenerbahçe'de kaybedilen iki puan ardından fark açılmadı ancak sezonun sonuna doğru yaklaşılan şu günlerde 7 puanlık fark biraz handikap gibi görünüyor. Giuliano'nun yanında aynı frekanstan ikinci bir oyuncu bulunmaması sarı lacivertlileri geriye atan en önemli etmenlerden biri olarak göze çarparken Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın adeta şapkadan tavşan çıkarması gerekiyor.


Sizce şampiyon kim olur? Ankete katılmak için tıklayın

spor toto süper lig şampiyonu kim oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum