2018-2019 sezonu derbiler ne zaman oynanacak? Fenerbahçe - Galatasaray derbisi kaçıncı haftada

2018-2019 sezonu derbiler ne zaman oynanacak? Fenerbahçe - Galatasaray derbisi kaçıncı haftada
Lefter Küçükandonyadis Sezonu Spor Toto Süper Lig'de yapılan kura çekimleri sonrasında fikstür belli oldu. Gözler milyonlarca taraftarı bulunan dört büyük takımın birbirleriyle oynayacak olduğu maçlara çevrildi. Peki 2018-2019 sezonunda derbiler ne zaman oynanacak? İşte detaylar...

Gözler yeni sezonda oynanacak maçlarda. Özellikle derbi maçları şimdiden nefes kesecek gibi görünüyor. Dört büyüklerin birbirleriyle karşılaşacağı mücadelelerin zirve yarışını doğrudan etkileyeceği Spor Toto Süper Lig'de fikstür belli oldu. Bunun ardından da milyonlarca taraftar derbiler ne zaman oynanacak sorusunu sorarak Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor arasındaki mücadelelerin tarihlerini öğrenmek istiyor. Hazırladığımız haberimizde tüm detayları bulabilrisiniz.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi kaçıncı haftada oynanacak ve ilk maç hangi statta? Fenerbahçe - Beşiktaş  derbisi kaçıncı haftada oynanacak ve ilk maç hangi statta? Fenerbahçe - Trabzonspor  derbisi kaçıncı haftada oynanacak ve ilk maç hangi statta? Galatasaray - Beşiktaş  derbisi kaçıncı haftada oynanacak ve ilk maç hangi statta? Galatasaray - Trabzonspor  derbisi kaçıncı haftada oynanacak ve ilk maç hangi statta? Beşiktaş - Trabzonspor derbisi kaçıncı haftada oynanacak ve ilk maç hangi statta?

lefter küçükandonyadis

10 Ağustos'ta başlıyor
Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon 10 Ağustos'ta başlayacak. Birbirinden iddialı takımların yer aldığı bu önemli ligde mücadele için artık son 1 aya girildi. Yıldız isimlerin transfer olduğu, genç oyuncuların parladığı ve kıran kırana maçların oynandığı Süper Lig beIN SPORTS tarafından yayınlanmaya devam edecek. Galatasaray Muğdat'ın ardından Onyekuru'yu da renklerine bağladı. Fenerbahçe Volkan Demirel ile sözleşme uzattı. Beşiktaş yıldız isimler için pusuda. Trabzonspor ise umtla başladığı sezonda zirve yarışı vermek istiyor. Bu gelişmeler ışığında dopdolu bir lig maratonu bizleri bekliyor.

İşte derbiler
3. hafta Trabzonspor - Galatasaray
6. hafta Fenerbahçe - Beşiktaş
11. hafta Galatasaray - Fenerbahçe
13. hafta Trabzonspor - Fenerbahçe
14. hafta Beşiktaş - Galatasaray
16. hafta Beşiktaş - Trabzonspor

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.