2019 FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası Türkiye İtalya kadınlar basketbol maçı saat kaçta ve hangi kanalda

2019 FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası Türkiye İtalya kadınlar basketbol maçı saat kaçta ve hangi kanalda
2019 FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda ilk maçlar bugün başlıyor. Türkiye İtalya ile karşı karşıya gelecek. Peki Türkiye İtalya kadınlar basketbol maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde..

Potanın Perileri Avrupa Şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için sahada. Rakibi İtalya ile kıran kırana bir mücadele verecek olan A Milli Kadın Basketbol Takımımız sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Karşılaşmayı izlemek isteyen spor severler de maçın saatini ve hangi kanalda yayınlandığını merak ediyor. Cair Spor Merkezi'nde oynanacak mücadele TSİ 19.30'da başlayacak ve NTV ekranlarından canlı yayınlanacak.

A MİLLİ TAKIMIN KADROSU BELLİ OLDU
2019 FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım'ın 12 kişilik kadrosu açıklandı. Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Letonya ve Sırbistan'ın ev sahipliğinde 27 Haziran-7 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek şampiyona için başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu, 12 kişilik kadrosunu belirledi. Kadrodan Kübra Erat, İlayda Güner ile sakatlığı bulunan Kuanitra Holingsvorth çıkarıldı.

C Grubu'nda İtalya, Slovenya ve Macaristan'la karşılaşacak A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın 12 kişilik kadrosunda şu isimler yer aldı:
Bahar Çağlar (Beşiktaş), Olcay Çakır Turgut (BOTAŞ), Pelin Derya Bilgiç (Çukurova Basketbol), Esra Ural Topuz, Tuğçe Canıtez, Tilbe Şenyürek, Ayşe Cora, Kiah Irene Stokes (Fenerbahçe), Işıl Alben, İnci Güçlü (Galatasaray), Cansu Köksal (Hatay Büyükşehir Belediyespor), Asena Yalçın (Mersin Büyükşehir Belediyespor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.