2020 Formula 1 (F1) Abu Dhabi Grand Prix'i (GP) yarışı canlı izle - Abu Dhabi GP izle

2020 Formula 1 (F1) Abu Dhabi Grand Prix'i (GP) yarışı canlı izle - Abu Dhabi GP izle
Milyonlarca yarış severin ilgiyle takip ettiği Formula 1'de sezon sona eriyor. 10 marka ve 20 pilot arasında geçen kıyasıya mücadelede son kez araçlar çalıştırılacak. Ardından da Lewis Hamilton'dan sonra ikinci ve üçüncü olacak isimler belirlenecek. Yarış ülkemizde de binlerce kişi tarafından izlenecek. Antrenman ve sıralama turlarından sonraki son maraton nefes kesecek. Formula 1 (F1) 2020 Abu Dhabi Grand Prix'i (GP) yarışı canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Koronavirüs sebebiyle geç başlamasına rağmen heyecanından hiçbir şey kaybetmeyen Formula 1'de bir sezon daha sona eriyor. Lewis Hamilton'ın 7 sezon üst üste mutlu sona ulaştığı ve tarihe geçtiği İstanbul GP'den sonra artık kendisinden sonraki sıralama da merak konusu. Valeri Bottas ve Max Verstappen arasındaki mücadelenin sonucu sabırsızlıkla bekleniyor. Antrenman ve sıralama turlarından sonraki son maraton nefes kesecek. Formula 1 (F1) 2020 Abu Dhabi Grand Prix'i (GP) yarışı canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

Formula 1 Abu Dhabi yarışı canlı izle

Sezonun tüm hızıyla devam ettiği Formula 1'de Abu Dhabi GP'si de dünyada olduğu gibi Türkiye'de de ilgiyle izlenecek. Milyonlarca kişinin seyredebilmek adına araştırmalar yaptığı yayın bilgilerine dair detaylar ve izleme yöntemleri aşağıda yer almaktadır. Yurt dışında yaşıyorsanız o ülkedeki kanallardan da izleyebilirsiniz. Türkiye’de F1 yayın hakları S Sport kanalının elinde. S Sport bu hafta sonu sıralama turları ve yarışı kendi kanalı üzerinden yayınlıyor. Aşağıda F1 Abu Dhabi GP canlı izle seçeneklerini sıralıyoruz.


 

1. BeIN Connect

Digiturk üyesi olup Ailenin Yıldızı, Sporun Yıldızı veya Filmin Yıldızı paketlerinden bir tanesine abone olanlar, Formula 1 Türkiye resmi yayıncısı S Sport kanalını izleme hakkına sahipler. Bu üyeler Digiturk online işlem merkezi kullanıcı adı ve şifreleriyle BeIN Connect uygulamasına giriş yaptıktan sonra S Sport kanalı üzerinden istedikleri her yerde sıralama turları veya yarışı izleyebilirler.  ve  uygulamalarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

S Sport Digiturk’te 85. kanaldan yayın yapıyor.


2. TV+

Turkcell’in TV+ platformunda Herkes için TV+, Full TV+ Paketi, Evde TV+ Aile Paketi, Evde TV+ Ekstra Paketi paketlerinden bir tanesine sahip olan aboneler S Sport kanalına erişim imkanına sahipler.  veya  uygulamasını mobil cihazınıza kurup daha sonra da telefon numaranız ve şifrenizle uygulamaya giriş yaparak F1 Macaristan GP‘yi canlı izleyebilirsiniz.

S Sport TV+ platformunda 77. kanaldan yayın yapıyor.


3. D-Smart GO

D-Smart’ın mobil içerik servisi olan D-Smart GO, abonelerin S Sport içeriklerine ulaşma imkanı sunuyor. Eğer D-Smart Mega paketi kullanan bir üyeyseniz, D-Smart GO’ya ücretsiz olarak cep telefonu, bilgisayar ve tabletlerinden erişim sağlayabilirsiniz. D-Smart abonesi olmayanlar da aylık 29,9 TL karşılığında D-Smart GO Mega paketine abone olarak spor kanallarına erişim elde edebilirler.  ve  uygulamalarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

S Sport D-Smart platformunda 78. kanaldan yayın yapıyor.


4. Tivibu Go

Türk Telekom’un TV platformu Tivibu’nun mobil cihazlar üzerinden izleme imkanı sunan hizmeti Tivibu Go da abonelerine S Sport kanalına erişim imkanı sunuyor. Bunun için Tivibu Go Süper Paket üyesi olmak gerekiyor. Tivibu Go Süper Paket, aylık 12,90 TL’lik ücret karşılığında sunuluyor. Üstelik 5 GB internet paketi de hediye ediliyor. Tabii ki,  veya  uygulamalarını da indirmeniz şart.

S Sport Tivibu platformunda 74. kanaldan yayın yapıyor.


 

5. Vodafone TV

Vodafone’un TV platformu Vodafone TV;  ve  cihazlarında,  TV ve Smart TV’lerde S Sport kanalını izleme imkanı veriyor. Vodafone TV’de bulunan Full Paket, ayda 9,9 TL karşılığında sunuluyor. Bunun yanı sıra Vodafone aboneleri, sahip oldukları paket dahilinde Vodafone TV’ye ücretsiz erişim imkanı elde ediyor. Eğer Vodafone abonesiyseniz, bu hizmete ücretsiz erişim hakkınızın olup olmadığını kontrol edin.


6. S Sport Plus

S Sport‘un web ve mobil uygulamalar üzerinden sunduğu içerik servisi S Sport Plus üzerinden F1 Macaristan GP 2020 antrenman turları, sıralama turları ve yarışını takip edebilirsiniz. İsteğe göre video mantığında çalışan bu uygulama, kaçırdığınız seansları daha sonra tekrar izleme imkanı da sunuyor.  veya  uygulamasını ücretsiz olarak indirin, daha sonra da  bir tanesini seçin. S Sport Plus aylık abonelik 17,99 TL, yıllık abonelik ise 159,99 TL.


 

7. F1 TV Pro

Formula 1 yönetimi F1 yarışlarını internet üzerinden canlı olarak yayınlıyor. F1 TV Pro adı verilen servis web sitesi üzerinden, aynı zamanda da  ve  uygulamaları üzerinden hizmet vermeye başladı. Ayda 7.99 avro ya da yıllık 64.99 avro karşılığında F1 yarışlarının tüm antrenman turları, sıralama turları ve yarışlarını internet üzerinden izleyebilirsiniz. F1 TV Pro’da Türkçe anlatım yok, ancak anlatımı kapatarak doğrudan yarışın sesini dinleme imkanınız var. Aynı zamanda istediğiniz pilotun araç kamerasına bağlanarak yarışı oradan izleyebilirsiniz. Bu arada takımların telsiz konuşmaları da bu hizmet karşılığında sunuluyor. Canlı yarış zamanları da erişim paketi içinde yer alıyor.

Dünya çapında F1 yarışlarını yayınlayan tüm kanallar listesine  ulaşabilirsiniz.


 

Formula 1 pilotlar sıralaması

Pazar günü gerçekleşecek olan Abu Dhabi yarışı öncesinde piotlar sıralaması da merakla öğrenilmek isteniyor. Lewis Hamilton 332 puanla ilk sırada. Şampiyonun ardından takım arkadaşı Valeri Bottas ise 205 puanla ikinci basamakta yer alıyor. Geçen haftanın ardından 189 puanda kalan Max Verstappen üçüncü. Dördüncü Sergio Perez 125 puanda. Beşinci Daniel Ricciardo'nun ise 112 puanı var..

1 Lewis Hamilton British Mercedes 332
2 Valtteri Bottas Finnish Mercedes 205
3 Max Verstappen Dutch Red Bull 189
4 Sergio Pérez Mexican Racing Point 125
5 Daniel Ricciardo Australian Renault 112
6 Charles Leclerc Monegasque Ferrari 98
7 Carlos Sainz Spanish McLaren 97
8 Alexander Albon Thai Red Bull 93
9 Lando Norris British McLaren 87
10 Lance Stroll Canadian Racing Point 74
11 Pierre Gasly French AlphaTauri 71
12 Esteban Ocon French Renault 60
13 Sebastian Vettel German Ferrari 33
14 Daniil Kvyat Russian AlphaTauri 32
15 Nico Hülkenberg German Racing Point 10
16 Kimi Räikkönen Finnish Alfa Romeo 4
17 Antonio Giovinazzi Italian Alfa Romeo 4
18 George Russell British Williams 3
19 Romain Grosjean French Mercedes 2
20 Kevin Magnussen Danish Haas F1 Team 1

Formula 1 markalar sıralaması

Koronavirüs sebebiyle gecikmeli başlayan sezonda Mercedes lider. Şampiyon takımın puanı 540. Dev markayı 282 puanla Red Bull Racing Honda takip ediyor. Üçüncü Racing Point BWT Mercedes'in 194 puanı bulunurken hemen arkasından 184 puanla McLaren Renault geliyor. Beşinci sırada ise Renault geliyor.

1 MERCEDES 540
2 RED BULL RACING HONDA 282
3 RACING POINT BWT MERCEDES 194
4 MCLAREN RENAULT 184
5 RENAULT 172
6 FERRARI 131
7 AlphaTauri 103
8 ALFA ROMEO RACING FERRARI 8
9 HAAS FERRARI 3
10 WILLIAMS MERCEDES 0

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.