2020 Formula 1 (F1) İspanya yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle | S Sport canlı izle

2020 Formula 1 (F1) İspanya yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle | S Sport canlı izle
Milyonlarca kişinin izlediği ve takip ettiği dünyanın 1 numaralı motor sporu Formula 1'in yepyeni pistinde heyecan sürüyor. Geride kalan hafta Britanya'da önemli bir zafer elde ederek hem kendisini hem de takımını ikinci sıraya yüksleten Max Verstappen bu hafta aynı başarıyı sürdürebilecek mi yoksa Hamilton tahtını geri mi alacak? Büyük yarışta en çok merak edilen bu olacak. Ancak öncesinde antrenman ve sıralama turları da büyük önem taşıyor. 2020 Formula 1 (F1) İspanya yarışı antrenman ve sıralama turu ca

Geçen sezon İspanya'da mutlu sona ulaşan Max Verstappen yine zirveye aday. Hamilton'ı geride bırakan Hollandalı pilıot bu hafta yine aynı başarıyı gösterebilecek mi? Koronavirüs sebebiyle bu sezon geç başlayan ve Avrupa'daki takvimini sürdüren Formula 1'de bir sonraki pist Katalunya. Takvimin beşinci yarışı için binlerce hatta milyonlarca kişi geri sayıma geçti. Çok sevilen ve ilgiyle takipe dilen motor sporları yarışında bugün antrenman ve sıralama turları yapılacak. Son kez kendilerini test edecek olan markalar ve pilotlar, gün sonunda büyük yarış için kendilerini en öne atabilecekleri sıralamayıe lde etmek istiyor. İzleyicilerin de yakından takip ettiği ve sonuçlarını merak ettiği pole pozisyonu maratonunda hangi isim ilk sırada yarışa başlayacak? 2020 Formula 1 (F1) İspanya yarışı antrenman ve sıralama turu canlı izle seçenekleri haberimizde.

 

2020 Formula 1 (F1) İspanya yarışı antrenman ve sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda?

Pazar günkü büyük yarış öncesindeki son hazırlıklara imza atacak olan pilotların antrenman ve sıralama turlarını yayınlayacak kanal belirlendi. Formula 1 severler S Sport üzerinden izleyebilecek. 13:00'te antrenman turları başlayacak. 16:00'da da sıralama turları ile yarışa son bir şekil verilecek.  İki yayın da binlerce kişiyi ekran başına kilitleyecek.


 


2020 Formula 1 (F1) İspanya yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle

Bugün yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.