2020 Ziraat Türkiye Kupası finali (Trabzonspor - Alanyaspor) ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

2020 Ziraat Türkiye Kupası finali (Trabzonspor - Alanyaspor) ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Süper Lig'in sona ermesinin ardından gözler Ziraat Türkiye Kupası finaline çevrildi. Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor'un karşı karşıya geleceği mücadele için şimdiden araştırmalar başladı. Peki 2020 Ziraat Türkiye Kupası finali (Trabzonspor - Alanyaspor) ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Peki, 2020 Ziraat Türkiye Kupası finali (Trabzonspor - Alanyaspor) ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Başakşehir'in şampiyonluğu ile sona eren Süper Lig'in ardından turuncu lacivertlilerin Süper Kupa'daki rakibi de belli oluyor. Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor kozlarını Ziraat Türkiye Kupası finalinde paylaşıyor. Sezon içerisinde oynadıkları iki maçta da kıran kırana mücadele ortaya koyan iki kulübün arasında yaşanan gerginlik de karşılaşmayı daha da ilgi odağı haline getiriyor. Alınacak sonuç kadar mücadelenin tarih ve yayın bilgileri de merakla öğrenilmek isteniyor. Peki 2020 Ziraat Türkiye Kupası finali (Trabzonspor - Alanyaspor) ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde.
 


Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trabzonspor ve Aytemiz Alanyaspor'un Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya geleceği maç 29 Temmuz Çarşamba günü oynanacak. Saat 21:30'da başlayacak final, atv'den canlı yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.