2021 Formula 1 (F1) Azerbaycan Grand Prix'i Bakü GP (yarışı), antrenman ve sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda?

2021 Formula 1 (F1) Azerbaycan Grand Prix'i Bakü GP (yarışı), antrenman ve sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda?
Dünyanın 1 numaralı motor sporları organizasyonu Fomula 1'de yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı pilotların ve markaların kıyasıya mücadelesine sahne olacak bir hafta sonunun daha izleyicilerin karşısına çıkacak zorlu mücadelenin adresi bu kez Azerbaycan. En yeni pistlerden biri olan ve üç defa düzenlenen büyük çekişmeye sahne olmuştu. Cumadan itibaren dördüncüsü için süreç başlıyor. Yarış öncesinde Formula 1 (F1) Azerbaycan yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle ve S Sport canlı izle

Rekabeti yüksek ve heyecanı bitmeyen bir sezonla daha motor sporları severlerin karşısına çıkan Formula 1'de Monako Grand Prix'inin ardından sıra Azerbaycan'a geldi. 10 marka ve 20 pilotun mücadelesine yine sokaklar ev sahipliği yapacak. Bildiğiniz üzere geride kalan hafta Monte Carlo'da yine sokaklardan oluşan pist büyük bir keyif vermişti. Bu kez de Bakü sokakları hız tutkunlarını televizyon karşısına kilitleyecek. Max Verstappen kazandığı birinciliğin ardından yine damalı bayrağı ilk gören isim olmak istiyor. Hamilton da yeniden ilk sırayı alabikmek amacında. Birçok sürprize de açık olabilecek bir süreç yarış tutkunlarını bekliyor. 2022 Formula 1 (F1) Azerbaycan yarışı antrenman ve sıralama turu canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Ülkemizde olduğu kadar yurt dışında yaşayan veya tatil amaçlı Türkiye dışına çıkan okuyucularımız için de izleme alternatifleri yer almaktadır.

2021 Formula 1 (F1) Azerbaycen Bakü Şehir Pisti Prix yarışı antrenman ve sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda?

1. Antrenman Turları 
4 Haziran Cuma,
TSİ 13.30

2. Antrenman Turları
4 Haziran Cuma,
TSİ 17.00

3. Antrenman Turları
5 Haziran Cumartesi,
TSİ 14.00

Sıralama Turları
5 Haziran Cumartesi,
TSİ 17.00

F1 Azerbaycan
6 Haziran Pazar,
TSİ 17.00
 


2021 Formula 1 (F1) Azerbaycan yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.


 

2021 Formula 1 (F1) Azerbaycan GP kazananları

Sezonun hızla ilerlediği fikstürün yeni haftasına ev sahipliği yapacak olan Bakü şehrinde daha önce üç yarış düzenlendi. 51 tur üzerinden 6.003 km'lik mesafelerle toplamda 306.049 km yol kat edilen maratonda bugüne kadar üç farklı isim mutlu sona ulaştı. Valtteri Bottas, Lewis Hamilton ve Daniel Ricciardo damalı bayrağı ilk gören isimler oldu. En çok marka ise Mercedes oldu. En hızlı tur ise 1:43.009 ile Charles Leclerc'e ait.

2019 Valtteri Bottas Mercedes
2018 Lewis Hamilton Mercedes    
2017 Daniel Ricciardo Red Bull-TAG Heuer  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.