2021 Formula 1 (F1) İtalya GP yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle | S Sport canlı izle

2021 Formula 1 (F1) İtalya GP yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle | S Sport canlı izle
Dünyanın 1 numaralı motor sporları organizasyonu Formula 1'de yeni bir hafta daha başlıyor. Bahreyn'de gerçekleştirilen ilk yarışın ardından gözler bu kez Avrupa'ya çevrildi. İtalya'nın Emilia Romagna pistinde yapılacak olan yarışta 10 marka ve 20 pilotun mücadelesi nefes kesecek. Ancak önce hazırlık etabı. Yarış severler de bu heyecanlı anlara tanıklık edebilmek adına antrenman ve sıralama turları için araştırmalarda bulunuyor. Büyük yarış öncesinde Formula 1 (F1) İtalya yarışı antrenman ve sıralama turlar

Geçen sene Formula 1 takvimine dahil edilen Emilia Romagna'da büyük heyecan başlıyor. Birbirinden iddialı 10 marka ve 20 pilotun mücadelesinde cuma gününden itibaren motor sesleri ekranlarda yankılanacak. İlk zaferi Lewis Hamilton'un elde ettiği pistte Britanyalı pilotu geçebilmek adına uğraş verecek  19 isim rekabete ortak olmak amacında. Diğer yandan büyük yarış öncesinde gerçekleştirilecek olan hazırlık ve sıralama turlarında da yarışın fotoğrafı çekilecek. Elde edilecek sıralama her şeyi değiştirebilir. Bu sezon Avrupa'daki ilk yarış olarak yapılacak İtalya GP'ye dair tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Formula 1 (F1) İtalya yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle ve S Sport canlı izle seçeneklerini okuyabilirsiniz.


 

2021 Formula 1 (F1) İtalya GP yarışı antrenman ve sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda?

1. Antrenman Turları 
16 Nisan Cuma,
TSİ 12:00

2. Antrenman Turları
16 Nisan Cuma,
TSİ 16.30

3. Antrenman Turları
17 Nisan Cumartesi,
TSİ 12.00

Sıralama Turları
17 Nisan Cumartesi,
TSİ 15.00

F1 İtalya GP
18 Nisan Pazar,
TSİ 18.00




 

2021 Formula 1 (F1) İtalya yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.


 

2021 Formula 1 (F1) İtalya GP kazananları

Bu sezonun Avrupa'daki ilk yarışının koşulacağı Emilia Romagna pistinde daha önce sadece bir yarış yapıldı. Bu yarışı Büyük Britanyalı pilot Lewis Hamilton kazandı. İlk ve tek kazanan olarak tarihe adını yazdırdı. Bu hafta da başarısını sürdürebilmek adına mücadele vercek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.