2023-2024 Galatasaray'ın kalan maçları! Galatasaray fikstür

2023-2024 Galatasaray'ın kalan maçları! Galatasaray fikstür
Beşiktaş'ı yenerek liderliğini sürdüren Galatasaray'da ezeli rakibini yenmenin mutluluğu yaşanırken gözler kalan karşılaşmalara çevrildi. Sarı kırmızılıların fikstürü de taraftarları tarafından araştırılıyor. İşte 2023-2024 Galatasaray'ın kalan maçları...

Dün akşam Tüpraş Stadyumu'nda karşılaştığı Beşiktaş'ı deplasmanda Al Musrati'nin kendi kalesine attığı golle 1-0 yenen Galatasaray, liderlik koltuğundaki yerini korudu. Cimbom bir başka ezeli rakibi Fenerbahçe'ye de şans tanımamış oldu. Taraftarlar da giderek artan heyecanlarında fikstürün nasıl olduğunu öğrenmek için araştırmalarda bulunuyor. İşte 2023-2024 sezonunda Galatasaray'ın kalan maçları haberimizde yer alıyor.

10'da 10 yapmak istiyoruz

Karşılaşma sonrasında konuşan Okan Buruk, kalan maçları kazanmak istediklerini ifade ederek; "Derbileri çok önemsiyoruz. Diğer maçlara da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Derbilerin atmosferi farklı. Oyun olarak bize daha açık oynuyorlar, bunun da etkisi var. Bu statta ilk galibiyet, hayırlı olsun. Liderliği geri aldık. 10 maçı kazanmak ve şampiyon olmak istiyoruz. Artık tek maça hazırlanacağız, bu bizim için avantaj. Bir tek ekstra Süper Kupa var. Kaan elinden geleni yaptı. Icardi, %100'üyle oynamadı. Takım olduğumuzda daha iyi işler yapacağız. En önemli şey Galatasaray'ın başarısı." dedi.

2023-2024 sezonunda Galatasaray'ın kalan maçları

Galatasaray - Çaykur Rizespor
Kasımpaşa - Galatasaray
Galatasaray - Hatayspor
Alanyaspor - Galatasaray
Galatasaray - Pendikspor
Adana Demir - Galatasaray
Galatasaray - Sivasspor
Karagümrük - Galatasaray
Galatasaray - Fenerbahçe
Konyaspor - Galatasaray

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.