2023-2024 Türkiye Süper Lig'de kış (ara) transfer dönemi ne zaman bitiyor?

2023-2024 Türkiye Süper Lig'de kış (ara) transfer dönemi ne zaman bitiyor?
Süper Lig'de bir süredir devam eden transfer döneminde birçok oyuncu yeni takımlarına imza attı. Peki, Türkiye Süper Lig'de kış transfer dönemi ne zaman bitiyor? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Birbirinden iddialı takımların mücadelesine sahne olan Trendyol Süper Lig'de ara transfer dönemi devam ediyor. 11 Ocak'ta başlayan sürecin ne zaman sona ereceği de merakla araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Takımlar son ana kalmamak ve tüm hazırlıklarını tamamlamak amacında. Taraftarlar da bu önemli tarihler için internette sorgulamada bulunuyor. Peki, 2023-2024 Türkiye Süper Lig'de kış (ara) transfer dönemi ne zaman bitiyor? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

2023-2024 Türkiye Süper Lig'de kış (ara) transfer dönemi ne zaman bitiyor?

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan tarihlere göre profesyonel liglerde 11 Ocak'ta başlayan ara transfer dönemi 9 Şubat'ta sona erecek. Takımlar bu tarihe kadar tüm oyuncularına lisans çıkarmak gerekmeksizin kadrolarında yer verebilecek. Ancak tescil dönemi geçtikten sonra kontenjan konusu devam edecek.

Yaz transferleri 15 Eylül'de bitti

Futbolda, "yaz transfer dönemi" olarak adlandırılan 2023-2024 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi 26 Haziran'da başladı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun kararına göre, 26 Haziran'da başlayan transfer dönemi 15 Eylül'de sona erdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.