22 Mart 2018 Perşembe İzmir ve Urfa At Yarışı Tahminleri - Kazandıran Altılı Ganyan Bülteni

22 Mart 2018 Perşembe İzmir ve Urfa At Yarışı Tahminleri - Kazandıran Altılı Ganyan Bülteni
Kazandıran At Yarışı Tahminleri her gün gazetemizde yayınlanıyor. Önemli verilerin bir araya getirilerek değerlendirilip okuyucularımıza sunulduğu at yarışları tahminleri bugün de hazır. Urfa ve İzmir'de koşulacak olan yarışlar hakkındaki altılı ganyan bülteni ve tahminler haberimizde. İşte 22 Mart 2018 Perşembe İzmir ve Urfa At Yarışı Tahminleri...

At yarışı her gün binlerce insanı ekran başına ve hipodromlara topluyor. TJK'nın düzenlediği yarışlar binlerce lira kazandırmakla birlikte büyük bir heyecan da yaşatıyor. Online ortamda ve bayilerde oynanabilen at yarışı için altılı ganyan bülteni her gün yayınlanıyor. Siz değerli okuyucularımız için hazırladığımız tahmin ve kuponlarda güne dair tüm detayları görüntüleyebilirsiniz. Gazetem İstanbul'un ardından Gazete Damga olarak devam ettiğimiz at yarışı tahminlerinde artık sizlere bu haberler altında para kazandırmayı sürdüreceğiz. Bizi takipte kalın.

Altılı Ganyan yarışlarını takip etmek isteyenlerin adresi TAY TV ve TJK TV oluyor. Ayrıca bu kanalların internet siteleri de yine hipodromlardan yayın yaparken tahminler ve yorumlar da programlarda yer alıyor. İki kanalın frekanslarına ve platformlardaki numaralarına internet üzerinden erişebilirsiniz. İki ilde hangi atların yarışacağını sizler için derledik ve tahminlerimizi hazırladık.

22 Mart 2018 Perşembe Urfa At Yarışı Tahminleri

22 Mart 2018 perşembe urfa at yarışı tahminleri

22 Mart 2018 Perşembe İzmir At Yarışı Tahminleri

22 Mart 2018 perşembe izmir at yarışı tahminleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.