22 Mayıs 2018 Salı Kocaeli ve Ankara At Yarışı Tahminleri

22 Mayıs 2018 Salı Kocaeli ve Ankara At Yarışı Tahminleri
At yarışı severler için Kocaeli ve Ankara At Yarışı Tahminleri oluşturuldu. Altılı Ganyan niteliğindeki hazır kuponlar ile en yüksek oranda başarı sağlayabilirsiniz. Yoğun uğraşlar ve çabalarla hazırlanan kuponlar Gazete Damga'da yer alıyor. İşte güne dair detaylar...

Gazete Damga bir yarış günü ile daha karşınızda. Ankara ve Kocaeli'da koşacak atların analizleriyle birlikte oluşturulan hazır kuponlar at yarışı oynamanız ve altılı ganyan bülteni üzerinde incelemede bulunamanız için büyük bir avantaj sağlıyor. Daha önce binlerce lira kazandırdığımız okuyucularımız bugünün tahminlerine de bu haberden göz atabilirler.

Altılı Ganyan yarışlarını takip etmek isteyenlerin adresi TAY TV ve TJK TV oluyor. Ayrıca bu kanalların internet siteleri de yine hipodromlardan yayın yaparken tahminler ve yorumlar da programlarda yer alıyor. İki kanalın frekanslarına ve platformlardaki numaralarına internet üzerinden erişebilirsiniz. İki ilde hangi atların yarışacağını sizler için derledik ve tahminlerimizi hazırladık.

22 Mayıs 2018 Salı Ankara Altılı Ganyan Bülteni 

22 Mayıs 2018 salı ankara at yarışı tahminleri

22 Mayıs 2018 Salı Kocaeli Altılı Ganyan Bülteni

22 Mayıs 2018 kocaeli at yarışı tahminleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.