23 Ekim Trabzonspor Alanyaspor muhtemel 11'leri

23 Ekim Trabzonspor Alanyaspor muhtemel 11'leri
 DAMGA Editörü
Trendyol Süper Lig'de 9'uncu haftanın en kritik maçlarından biri Trabzon'da oynanacak. Trabzonspor evinde Alanyaspor'u ağırlayacak. İki ekibin sahaya çıkacağı kadrolar da merak konusu. 23 Ekim Trabzonspor Alanyaspor muhtemel 11'leri haberimizde.

Milyonlarca futbol severin takip ettiği Trendyol Süper Lig'de gözler haftanın son karşılaşmasına çevrildi. 23 Ekim'de oynanacak olan Trabzonspor Alanyaspor maçı da nefes kesecek. Zorlu mücadeleyi seyretmek isteyenler iki ekibin sahaya çıkacağı kadroları merak ediyor. Özellikle Abdullah Avcı'nın ikinci kez takımın başına geçmesiyle eski günlere dönmek isteyen bordo mavililerin ilk maçında elde edeceği skor büyük önem taşıyor. Diğer yandan turuncu yeşilliler de 3 puan hedefiyle yeşil sahaya adım atacak. İki ekibin ilk 11'leri merak konusu. 23 Ekim Trabzonspor Alanyaspor maçı muhtemel 11'leri haberimizde yer almaktadır.

Trabzonspor Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in 9'uncu haftasında oynanacak olan Trabzonspor Alanyaspor maçı saat 19.00'da başlayacak. Zorlu karşılaşma Bein Sports 1, TOD TV ve beinconnect.com.tr'den canlı yayınlanacak.

Trabzonspor Alanyaspor maçı muhtemel 11'leri

Trabzonspor: Uğurcan, Mehmet, Eren, Denswil, Benkovic, Kourbelis, Mendy, Abdülkadir, Vişça, Trezeguet, Onuachu.

Alanyaspor: Ertuğrul, Augusto, Nuno, Fatih, Balkovec, Eduardo, Richard, Novais, Oğuz, Cordova, Efecan.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.