23 Şubat Cuma İzmir ve Kocaeli At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Bülteni

23 Şubat Cuma İzmir ve Kocaeli At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Bülteni
At yarışı heyecanı İzmir ve Kocaeli'de devam ediyor. İki büyük şehirde koşulacak olan koşular öncesinde yarışların nabzını sizler için tuttuk. Editörümüz Burak Zihni ve 6Tek ekibinin ortaklaşa hazırladığı hazır kuponlar ve altılı ganyan bülteni tadındaki tahminler paranızı katlamanızı sağlayacak. Peki 23 Şubat Cuma İzmir ve Kocaeli At Yarışı Tahminleri nasıl oluştu. İşte detaylar...

Her gün binlerce kişi at yarışı tahminleri bulmak için internette araştırma yapıyor veya bahis sitelerindeki hazır kupon sekmesinden garanti gördüğünü oynamak istiyor. Bu konuyu çözme odaklı olarak hazırladığımız haberimizde üç adet kupon sizleri bekliyor. At yarışı heyecanını yaşamak ve para kazanarak kasanızı doldurmak istiyorsanız tüm tahminler sizleri bekliyor.

Altılı Ganyan yarışlarını takip etmek isteyenlerin adresi TAY TV ve TJK TV oluyor. Ayrıca bu kanalların internet siteleri de yine hipodromlardan yayın yaparken tahminler ve yorumlar da programlarda yer alıyor. İki kanalın frekanslarına ve platformlardaki numaralarına internet üzerinden erişebilirsiniz. İki ilde hangi atların yarışacağını sizler için derledik ve tahminlerimizi hazırladık.

23 Şubat 2018 Cuma Kocaeli At Yarışı Tahminleri

at yarışı

 

23 Şubat 2018 Cuma İzmir At Yarışı Tahminleri

at yarışı


Bültenimiz hazır olduğunda kuponlar da haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.