24 Haziran 2021 Perşembe Ankara ve İzmir At Yarışı Programı Tahminleri ve Bülteni (izle)

24 Haziran 2021 Perşembe Ankara ve İzmir At Yarışı Programı Tahminleri ve Bülteni (izle)
Türkiye Jokey Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen ve her gün büyük bir heyecana sahne olan at yarışlarında yepyeni bir maraton daha başlıyor. İzmir ve Ankara'da gerçekleştirilecek olan koşular öncesinde binlerce kişi araştırmalarda bulunup doğru tahminleri bulmak istiyor. 24 Haziran 2021 Perşembe Ankara ve İzmir At Yarışı Programı Tahminleri ve Bülteni karşınızda.

24 Haziran at yarışı tahminleri sabırsızlıkla araştırılıyor. Türkiye Jokey Kulübü tarafından düzenlenen at yarışlarında haftanın dördüncü günü başlıyor. Pazartesiden bu yana devam eden maratonda binlerce kişi hem televizyon hem de internet karşısında sorgulamalar gerçekleştirerek para kazanmak istiyor.  At Yarışı için her gün binlerce kupon oluşturuluyor, tahminler yapılıyor ve yorumlar yazılıyor. Yarın İzmir ve Ankara'da koşulması planlanan yarışlar için hazırlıklarımız tamamlandı, istatistikler çıkarıldı ve tüm bilgilerle karşınızdayız. DAMGA'da yer alan kazanma yüzdesi yüksek tahminlerle siz değerli okuyucularımıza bankoya yakın değerler veriyoruz. Haberimizde okuyacağınız tahminler üzerinden sizler de kuponlar oluşturabilir ve at yarışlarındaki kazancınızı artırabilirsiniz.


24 Haziran Perşembe at yarışları saat kaçta?

Haftanın dördüncü gününde koşulacak olan Ankara yarışları 14.00'da başlayacak ve 18.00'de sona erecek. İzmir'de ise yarışlar 17:15'te başlayıp 21.30'da tamamlanacak. Yarışları TAY TV ve TJK TV'den canlı olarak izleyebilirsiniz.

24 Haziran Perşembe İzmir at yarışları tahminleri

Tahminler hazırlanıyor. Haberimize eklenecek.

24 Haziran Perşembe Ankara at yarışları tahminleri

Tahminler hazırlanıyor. Haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.