24 Mart 2021 Çarşamba İstanbul ve Bursa At Yarışı Tahminleri (izle)

24 Mart 2021 Çarşamba İstanbul ve Bursa At Yarışı Tahminleri (izle)
Organizatörlüğünü Türkiye Jokey Kulübü'nün üstlendiği at yarışlarında yeni bir gün daha başlıyor. Haftanın üçüncü gününde de binlerce yarış sever iki büyük şehirde gerçekleşecek koşuları takip ederek parak azanmak amacında. Bu sebeple de araştırmalarda bulunuluyor. 24 Mart 2021 Çarşamba İstanbul ve Bursa At Yarışı Tahminleri haberimizde yer alıyor.

Koronavirüs sonrasında girilen normalleşme sürecinde başlayan at yarışlarında hafta ortasında iki büyük şehir için büyük heyecan yaşanacak. İstanbul ve Bursa'da koşulacak yarışlarda hazır kupon ve banko kupon arayanlar DAMGA'da araştırmalarda bulunuyor. Siz değerli okuyucularımız için hazırladığımız haberimizde 24 Mart 2021 Çarşamba İstanbul ve Bursa At Yarışı Tahminleri haberimizde yer almaktadır.
 

24 Mart Çarşamba İstanbul at yarışı tahminleri

Öğlen başlayacak olan koşularda ilk yarış saat 17:15'te. Son koşu da 21:00'de yapılacak. İstanbul at yarışı tahminleri aşağıda yer alacaktır.

24 Mart Çarşamba Bursa at yarışı tahminleri

Öğle sonrasında başlayacak olan koşularda ilk yarış saat 14:30'da. Son koşu da 17:30'da yapılacak. Bursa at yarışı tahminleri aşağıda yer alacaktır.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.