24 Nisan 2021 Cumartesi Ankara ve İzmir At Yarışı Tahminleri (izle)

24 Nisan 2021 Cumartesi Ankara ve İzmir At Yarışı Tahminleri (izle)
Türkiye Jokey Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen at yarışları hafta sonunda da devam ediyor. İki gün boyunca uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yarış severler internette daha fazla araştırmalarda bulunarak en doğru tahminleri hazırlayıp para kazanmak istiyor. Hazır kuponlar ve banko tahminler sorgulanıyor. 24 Nisan 2021 Cumartesi Ankara ve İzmir At Yarışı Tahminleri haberimizde yer alıyor.

Cumartesi ve pazar günlerinde devam eden at yarışları binlerce kişi tarafından oynanıyor. Hafta sonunun ilk gününde başkent Ankara'nın yanısıra İzmir'de gerçekleştirilecek koşular herkesi ekran ve internet başına kilitleyecek. Hazır kupon ve banko kupon arayanlar Damga'da araştırmalarda bulunuyor. Siz değerli okuyucularımız için hazırladığımız haberimizde 24 Nisan 2021 Cumartesi Ankara ve İzmir At Yarışı Tahminleri haberimizde yer almaktadır.


 

24 Nisan Cumartesi Ankara at yarışı tahminleri

Öğlen başlayacak olan koşularda ilk yarış saat 14:00'te. Son koşu da 17:00'de yapılacak. Ankara at yarışı tahminleri aşağıda yer alacaktır.

24 Nisan Cumartesi İzmir at yarışı tahminleri

Öğle sonrasında başlayacak olan koşularda ilk yarış saat 15.15'te. Son koşu da 20.00'da yapılacak. İzmir at yarışı tahminleri aşağıda yer alacaktır.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.