24 Ocak 2021 Pazar İzmir ve Adana At Yarışı Tahminleri

24 Ocak 2021 Pazar İzmir ve Adana At Yarışı Tahminleri
Türkiye Jokey Kulübü'nün düzenlediği at yarışlarında haftanın son günü de büyük bir heyecan yaşanıyor. İki büyük şehir de gerçekleşecek koşular için araştırmalarda başladı. Banko tahminler ve hazır kuponlar hakkında sorgulamalar gerçekleştiriliyor. 24 Ocak 2021 Pazar İzmir ve Adana At Yarışı Tahminleri haberimizde yer alıyor.

Koronavirüs sonrasında girilen normalleşme sürecinde başlayan at yarışlarında haftanın son günü iki büyük şehir için büyük heyecan yaşanacak. İzmir ve Adana'da koşulacak yarışlarda hazır kupon ve banko kupon arayanlar Gazete Damga'da araştırmalarda bulunuyor. Siz değerli okuyucularımız için hazırladığımız haberimizde 24 Ocak 2021 Pazar İzmir, İzmir ve Adana At Yarışı Tahminleri haberimizde yer almaktadır.
 

24 Ocak Pazar İzmir at yarışı tahminleri

Öğlen başlayacak olan koşularda ilk yarış saat 13:00'te. Son koşu da 17:00'da yapılacak. İzmir at yarışı tahminleri aşağıda yer alacaktır.

24 Ocak Pazar Adana at yarışı tahminleri

Öğle sonrasında başlayacak olan koşularda ilk yarış saat 17:30'da. Son koşu da 20:30'da yapılacak. Adana at yarışı tahminleri aşağıda yer alacaktır.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.