26 Kasım Pazar İzmir ve Adana At Yarışı Tahminleri - Favori atlar ve sürpriz sonuçlar

26 Kasım Pazar İzmir ve Adana At Yarışı Tahminleri - Favori atlar ve sürpriz sonuçlar
İzmir ve Adana illerinde koşulacak olan Altılı Ganyan yarışları için geri sayım başladı. Binlerce yarış sever şimdiden hazır kupon arıyor ve tahminlere göz atmak istiyor. Siz değerli okuycularımız için hazırladığımız tahminlerle kazanmanın keyfini çıkaracak ve kasanızı doldurabileceksiniz. 6Tek aracılığıyla oluşturulan kuponlar haberimizde yer alıyor.

Altılı Ganyan koşuları için birçok internet sitesinde yer alan tahminler her ne kadar yarış severleri memnun etse de farklı yorumlar ve istatistiklere bakmak gerekebiliyor. Çünkü her oluşturulan verilen değişik noktalardan çıkış sağlayabiliyor ve kuponları sağlamlaştırabiliyor. Yarın İzmir ve Adana'da birbirinden çetin yarışlar yarış severleri bekliyor. At yarışları internet üzerinden veya bayiler aracılığıyla oynanıyor. Ayrıca TJK TV ve TAY TV'den de takip edilebiliyor. Binlerce kişinin her gün pür dikkat izlediği veya hipodromlara gittiği yarışlar için tahminlerimizi okuyabilirsiniz.

6Tek Altılı Ganyan Bülteni'nde hangi bilgiler yer alıyor
Bültenimizde atların en iyi ve en kötü değerleri, koşu mesafelerindeki tutar veya tutarsızlıklar, diğer atlara göre derecelerinin sıralaması, çim veya kum piste göre değerlendirmeler ve editör tahminleri bulunmaktadır.

Hazır at yarışı kuponu nasıl oynanıyor
Aşağıdaki grafikte yer alan editör tahminleri, trapper ve ribella hazır kuponlardır. Buradaki seçimleri altılı ganyan bayilerinden veya internetten oynayarak para kazanabilirsiniz.

At yarışı nasıl takip edilir
Altılı Ganyan kısa sürede büyük heyecan yaratan bir spor dalıdır. Tay TV, TJK TV başta olmak üzere internet üzerinden de izleyebilir, sonuçları öğrenebilirsiniz.

Tahminler yayınlandıktan sonra web sitemizde yer alacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.