3 Haziran Çarşamba Trabzonspor transfer haberleri

3 Haziran Çarşamba Trabzonspor transfer haberleri
Şanpiyonluk mücadelesinin yanısıra gelecek sezonu da düşünerek transfer hamlelerini gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un gündemi bir hayli yoğun. Bordo mavililer Şampiyonlar Ligi'ne de gitmeyi hedeflediği kadroyu oluşturmak adına işi sıkı tutuyor. 3 Haziran Çarşamba Trabzonspor transfer haberlerinden oluşan turumuz başlıyor...

Türkiye'yi önümüzdeki sezon da Avrupa'da temsil etmeye hazırlanan Trabzonspor'da Şampiyonlar Ligi hedefi için sıkı çalışmalar yapılıyor. Bordo mavililer hem şampiyonluğu hem de bir numaralı turnuvaya katılım hakkını kazanmak adına tüm organizasyonlarını bu çerçevede gerçekleştirirken transferde ince elenip sık dokunuyor. Yine maliyeti düşük ancak verimi yüksek oyunculara yönelecek olan bordo mavilierin gündeminde pek çok isim yer alıyor. Yerel ve ulusal medyada yer alan 3 Haziran Çarşamba Trabzonspor transfer haberlerinden oluşan turumuz başlıyor...
 


Aboubakar umudu!

Ülkemizde daha önce Beşiktaş formasıyla başarılı bir dönem geçiren ve şu anda da Porto ile sözleşmesi bulunan Vincent Abpubakar yaptığı açıklama ile Trabzonspor'un iştahını kabarttı. Şampiyonlar Ligi tecrübesi bulunması nedeniyle iyi bir tercih olduğu düşünülen Kamerunlu futbolcu, geleceği hakkında konuştu. Bu sezon fazla süre bulamayan golcü futbolcu sonsuza dek Porto'da kalmayacağını belirterek transfere yeşil ışık yaktı.

jaloliddin masharipov


Jaloliddin Masharipov beklemede

Bir süredir adı Trabzonspor ile anılan Jaloliddin Masharipov transferi konusunda heyecanlı. Kendisini Avrupa'da göstermek istediği için Karadeniz temsilcisinde forma giymeye sıcak bakan Özbek oyuncu Damga'ya verdiği demeçte; "Eğer beni isterlerse ve kulübümle anlaşırlarsa ben hazırım." ifadelerini kullandı. Deneyimli futbolcunun kulübü Pakhtakor'un sol kanat oyuncusu için 2 milyon euro istediği öğrenildi.

guelor kanga


Kanga gemileri yaktı!

Sezon başında UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geldiği Sparta Prag'ın Gabonlu yıldızına hayran kalan Trabzonspor teknik heyeti, verdiği raporun ardından transferini talep etmişti. Devre arasında gerçekleştirilen görüşmelerden sonuç alamayan Fırtına ise sezon sonunu bekleme kararı almıştı. Kontratı bitecek olan Afrikalıyı kadrosuna katmak isteyen bordo mavililere karşı Kanga da boş değil. Tecrübeli orta saha oyuncusu kulübünün sözleşme uzatma teklifini bir kez daha reddetti.

youssef ait bennaser


Bennaser sesleri yükseliyor

Trabzonspor'un transferi için uğraştığı isimlerden biri olduğu yönünde Fas ve Fransa basınında haberler çıkan Youssef Ait Bennaser için olasılık giderek artıyor. Faslı futbolcunun talebinin farklı bir ülkede oynamak olduğunu öğrenen yönetim harekete geçti ve görüşmeler başladı. İlk etepta kiralama yönetemini kullanacak olan bordo mavili kurmaylar, Sörloth'taki gibi satın alma opsiyonunu da devreye sokmayı planlıyor. Son iki yılda genç oyuncuların parladığı bir kulüp olarak görülen ve aldığı sonuçlarla dikkat çeken Fırtına bu kozu da masaya yatıracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.